Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι συζήτησαν με Ουζουνίδη

Τι συζήτησαν με Ουζουνίδη

ouzounidis9


Ιδανική για τα νέα οικονομικά δεδομένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η αγορά της Ελλάδας. Οι πράσινοι εξέτασαν αρκετά ονόματα από προπονητές που εργάστηκαν στην Super League τους οποίος το κασέ δεν ξεπερνά τις 150,000 ευρώ.

Ένας από αυτούς είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, το όνομα του οποίου γράφτηκε από την πρώτη στιγμή στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφότου ο ίδιος παραιτήθηκε από τον πάγκο της Ξάνθης. Με τον πρώην τεχνικό του Αποέλ, έγιναν συζητήσεις ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε ήδη σε πρόταση συνεργασίας.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας πρότεινε στον 43χρονο τεχνικό, συμβόλαιο ύψους 11.000 ευρώ το μήνα, αλλά του μεταφέρθηκε πως θα πρέπει να απαντήσει άμεσα αφού το θέμα εξεύρεσης προπονητή μετά από απόφαση του ΔΣ πρέπει να κλείσει σύντομα.

Παράλληλα ο Ελλαδίτης προπονητής ενημερώθηκε πως θα διατηρηθεί το υπόλοιπο προπονητικό τιμ ενώ δεν θα γίνουν προσθαφαιρέσεις. Η απόφαση για το επόμενο αφεντικό του τριφυλλιού δεν θα αργήσει, και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησαν τις τελικές επαφές, με τον Ουζουνίδη να είναι από τους πρώτους που άκουσαν το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας.