Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πιο απρόβλεπτο πλάνο

Το πιο απρόβλεπτο πλάνο

ma_04509


Να τολμήσουμε να κάνουμε πρόβλεψη; Θα το κάνουμε! Αν και ξεκάθαρα, είναι πολύ δύσκολο να πέσουμε μέσα σε όλα! Λίγο η κακή απόδοση κάποιων παικτών, λίγο ο τραυματισμός του Νούνο, αλλάζουν αρκετά.

Άμυνα
Σπούγκιν και Παβίτσεβιτς, αυτοί είναι οι δεδομένοι! Από κει και πέρα φαβορί για τον άσσο είναι ο Λεβίτα (αν μη τι άλλο για να προστατευτεί ο Λεόνι) και για παρτενέρ του Σάβο ο Αντράντε! Στο αριστερό άκρο δεν θα μας κάνει έκπληξη να δούμε οποιονδήποτε από τους Αβραάμ, Μαργκάσα και Σκαραμοτσίνο.

Μεσαία Γραμμή
Οι δυο από τους 3 στον άξονα γνωστοί: Σοάρες και Λεάντρο. Από κει και πέρα, ο τραυματισμός του Ασσίς αφήνει ένα μεγάλο κενό, το οποίο λογικά θα κληθεί να καλύψει ο Αντρέ Σκέμπρι. Στα φτερά ο Χριστοφή είναι σίγουρος, ενώ η άλλη θέση παίζεται μεταξύ Εφραίμ και Αβραάμ. Ίσως βρεθούν και οι 2 στην εντεκάδα, αν ο Αντρέας παίξει στην άμυνα.

Επίθεση
Ο Άλβες κόντρα στην ΑΕΚ τα έκανε όλα σωστά, εκτός από το τέλειωμα! Επειδή η θέση του είναι τέτοια όμως που αυτό είναι και το πιο σημαντικό, μάλλον ξεκινάει ο Φρέντι. Δεν αποκλείεται πάντως να  βρεθούν μαζί στην εντεκάδα, αν ο Σοφοκλέους ρισκάρει με 4-4-2.