Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πλάνο του Λάρκου για το σκοτεινό χωριό

Το πλάνο του Λάρκου για το σκοτεινό χωριό

img_2638


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο η ΟΜΟΝΟΙΑ να παραταχθεί χωρίς αλλαγές σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στην Αγία Νάπα, ο προπονητής της ομάδας Νεόφυτος Λάρκου. Ο κόουτς, τόνισε παράλληλα πως “η Άχνα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι, θα προσπαθήσουμε όμως να ελέγξουμε το αποτέλεσμα με τη δική μας απόδοση”. Αναμένουμε λοιπόν πως θα δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι επιθετική, που θα προσπαθήσει να έχει στην κατοχή της τη μπάλα και να επιβληθεί.

Άμυνα

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Σάβο Παβίτσεβιτς που δεν προπονήθηκε χθες. Η επίσημη ενημέρωση ήταν πως ο Σάβο έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, επειδή όμως αυτό έγινε πολύ κοντά στο παιχνίδι δεν αποκλείεται να χάσει τη θέση του στην εντεκάδα. Σε αυτή την περίπτωση, βασικός πλάι στον Ρασίντ Αλαμπί θα είναι ο Ντανιέλσον. Κατά τα άλλα, στο τέρμα ο Λεόνι, δεξί μπακ ο Γιουβάλ Σπούγκιν και αριστερό ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο.

Μεσαία Γραμμή

Ο άξονας λογικά δεν αλλάζει: Σοάρες, Λέο και Ασσίς έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Στα άκρα τώρα, θεωρούμε πως αν έχουμε αλλαγή, αυτή θα οφείλεται στο γεγονός πως μεσοβδόμαδα ο Χριστοφή έπαιξε ενενηντάλεπτο με την Εθνική και χθες δεν προπονήθηκε. Αν ο φορμαρισμένος Τζίμης μείνει για αυτό το λόγο εκτός, τη θέση του θα πάρει ο Εφραίμ, ενώ αριστερά θα είναι ο Αντρέας Αβραάμ.

Επίθεση

Η μάχη για τη μια θέση στην εντεκάδα εδώ θα είναι..εβδομαδιαία! Φρέντι και Άλβες έχουν ίσες πιθανότητες να ξεκινήσουν.