Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

sak_7877


Η χθεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπαιξε μεγάλη μπάλα, αλλά έκανε τεράστια προσπάθεια και δείχνει πως έχει διάθεση να βρει τη χαμένη της προσωπικότητα και να ανακάμψει. Άλλωστε ο κόσμος της ομάδας, δεν είναι συνηθισμένος να χειροκροτάει στα χ (αλίμονο αν ήμασταν ικανοποιημένοι όταν χάνουμε πόντους), αναγνώρισε όμως τα πιο πάνω και στήριξε τους παίκτες.

Ξεκάθαρα λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δυνατότητες και πρόθεση να παίξει πολύ καλύτερη μπάλα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι μια ομάδα τεράστια και θέλει να το δείξει. Ο Σαβέφσκι μπορεί να την μεταμορφώσει και πρέπει να στηριχθεί.

Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές: Στα επόμενα 2 παιχνίδια εκείνο που μετράει είναι οι πόντοι! Καλώς ή κακώς το πρόγραμμα και η βαθμολογική θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι τέτοια που την αναγκάζουν να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν η ομάδα παίξει καλά με το Αποέλ αλλά χάσει, ελάχιστοι θα θυμούνται την απόδοση γιατί τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ για το πρωτάθλημα. Αυτό ίσως φέρει κατήφεια, απογοήτευση και η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τα αντέξει.

Το άμεσο ζητούμενο, είναι η επιστροφή στις νίκες. Το καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να περιμένει. Ιδανικά τα δυο θα συνδυαστούν.