Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα ξέρουμε πόσο παρών είμαστε!

Τώρα ξέρουμε πόσο παρών είμαστε!

counting


Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγνώστες μας ρωτάνε “πόσα διαρκείας έχουμε”, “πόσα εισιτήρια έχουν φύγει”. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεσμεύτηκαν πως κάποια πράγματα πλέον θα δημοσιεύονται, ώστε να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος. Οι πράσινοι ετοίμασαν στην επίσημη ιστοσελίδα ειδικό χώρο όπου αναγράφεται πόσοι έχουν εγγραφεί στο σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης,  το νούμερο των διαρκείας αλλά και πόσα εισιτήρια έχουν φύγει για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με την ΑΕΚ! Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας, υλοποιεί τη δέσμευσή του για διαφάνεια στην εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου μας.

Για τον σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (κάτω από τις κύριες ειδήσεις), στον οποίο θα υπάρχει συνεχώς ενημέρωση για το ποσό που έχει μαζευτεί από την εκστρατεία «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών», καθώς επίσης και για τα εισιτήρια που πωλήθηκαν όσο αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και τον αριθμό των εισιτήριων διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.