Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υλοποιείται η ιδέα με τα εισιτήρια-φάντασμα!

Υλοποιείται η ιδέα με τα εισιτήρια-φάντασμα!

img_0884


Υλοποιείται η ιδέα για την οποία σας είχαμε ενημερώσει την περασμένη βδομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εκδώσει εισιτήρια για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με την ΑΕΚ, ώστε να μην στερηθεί η ομάδα τα έσοδα από τον συγκεκριμένο αγώνα. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνουν χώρο για να στηθεί γιγαντοοθόνη. Τα εισιτήρια, θα διατίθενται απόψε στην Κρατική Έκθεση προς 10 και 5 Ευρώ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας αποφάσισε όπως προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τα εισιτήρια θα έχουν την μορφή εισφοράς και σε πρώτη φάση θα διατεθούν στην ανοιχτή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (19:00) στο συνεδριακό κέντρο της κρατικής έκθεσης. Θα υπάρχουν εισιτήρια-εισφορά αξίας δέκα και πέντε ευρώ.

Ο λόγος που το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε κάτι τέτοιο είναι, για να περιοριστεί σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο βαθμό και γιατί όχι για να εξαλειφθεί πλήρως, η απώλεια εσόδων που προβλέπεται ότι θα έχει η ομάδα μας από την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που της έχει επιβληθεί.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος της Ομόνοιας θα δείξει για άλλη μία φορά την αγνή αγάπη που τρέφει προς την ομάδα του και θα πετύχει κάτι το πρωτοφανές για τα Κυπριακά και όχι μόνο δεδομένα, δηλαδή ένα μεγάλο αριθμό διάθεσης εισιτηρίων σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα.