Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκτός ο Μπρούνο, πανέτοιμοι για τη νίκη

Εκτός ο Μπρούνο, πανέτοιμοι για τη νίκη

sak_4826


Δεκαενιαμελή αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Σάβο Παβίτσεβιτς ανακοίνωσε πριν λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ, ενόψει βέβαια του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ.

Το αν ο Παβίτσεβιτς θα είναι και στην δεκαοκτάδα (ή ακόμα και εντεκάδα) είναι κάτι που εναπόκειται στον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Σοφοκλής Σοφοκλέους ντεμπουτάρει αύριο ως πρώτος προπονητής της ομάδας και θέλει φυσικά να ξεκινήσει με το δεξί.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες, δείχνοντας τις πραγματικές της δυνατότητες. Υπάρχει πίστη για τον τίτλο, πρέπει όμως αυτή να φανεί και στο γήπεδο!

Η αποστολή:

Τζόνι Λεόνι, Οχάντ Λεβίτα, Ρασίντ Αλαμπί, Σάβο Παβίτσεβιτς, Ντανιέλσον, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζοάο Άλβες, Νούνο Ασίς, Λεάντρο, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Φρέντι, Αντρέας Αβραάμ, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι και Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός έμειναν οι Μπρούνο Αγκουιάρ (ανέτοιμος) και Χάρης Κυριάκου όπως επίσης και οι  Μάκης Γιαννίκογλου, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Σταύρος Χριστούδιας και Μάριος Δημητρίου. Οι νεαροί θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας των Νέων.