Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο στόχος δεν αλλάζει!

Ο στόχος δεν αλλάζει!

ns015224


Από χθες, μπήκαμε για τα καλά στην προπονητολογία, μιας και η θέση που άφησε ο Νεόφυτος Λάρκου είναι επισήμως ακόμα ορφανή. Το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε αναζήτηση για τον επόμενο της προπονητή όμως, δεν αποτελεί άλλοθι για οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια! Ο στόχος για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Άλλωστε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πάει στο παιχνίδι χωρίς προπονητή. Το δίδυμο Σοφοκλέους-Κάθερες γνωρίζει την ομάδα, γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές και μπορεί να τους κοουτσάρει για το παιχνίδι. Φυσικά, αν η ομάδα δεν είχε καλούς ποδοσφαιριστές, όσο κι αν τους ήξεραν οι 2 άντρες, δεν θα έκανε καμιά διαφορά. Επειδή όμως ακριβώς η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές, επειδή στα πρόσωπα των Ασσίς, Παβίτσεβιτς, Αντράντε έχει και αρκετή εμπειρία από δύσκολες καταστάσεις, ο στόχος είναι ίδιος και απαράλλακτος: μόνο νίκη!

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η ΑΕΚ, τόσο απλά. Η τελική έκβαση του παιχνιδιού εξαρτάται αποκλειστικά από τους πράσινους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει παίκτες ηγέτες που θα βγουν μπροστά (με πρώτο και καλύτερο το Νούνο) και μπορεί να περάσει το μεταβατικό αυτό στάδιο αλώβητη! Μόνο νίκη λοιπόν!