Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολύ νωρίς για μοιρολόγια

Πολύ νωρίς για μοιρολόγια

ns015392


Το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Άχνα δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο στο πράσινο στρατόπεδο. Όλοι, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο οπαδό γνωρίζουν πως ανεξάρτητα από την τραγική διαιτησία, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε δυο βαθμούς σε ένα παιχνίδι 100% δικό της.

Η γενική αίσθηση που υπάρχει είναι πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ, συμπεριφερόταν πιο επιθετικά, θα καθάριζε το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά. Βέβαια μιλάμε όλοι εκ των υστέρων, αυτό όμως δείχνει η εικόνα του ματς. Οι πράσινοι μπορούσαν να στριμώξουν την Άχνα στα σκοινιά, επέλεξαν όμως να την περιμένουν και να της δώσουν ο δικαίωμα πως μπορεί να έχει κέρδος. Και τελικά είχε…

Από κει και πέρα όμως, είναι πολύ νωρίς για μοιρολόγια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τους ποδοσφαιριστές να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που έδειξε στην Άχνα, καιρός όμως είναι να το δείξει. Καιρός να συμπεριφερθεί με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο, να ορίζει η ίδια το ρυθμό (αλίμονο αν με Ασσίς, Σοάρες και Λέο στο κέντρο δεν μπορώ να κρατήσω μπάλα κόντρα στην Άχνα), να κάνει η ίδια κουμάντο. Οι πράσινοι μπορούν και πρέπει να γυρίσουν σελίδα, αρχίζοντας από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μια ομάδα που έχει προς το παρόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από μας.

Βέβαια, πρέπει να πούμε πως το γεγονός πως είναι ακόμα νωρίς στο πρωτάθλημα, δεν πρέπει ούτε να μας εφησυχάζει. Έρχεται πρόγραμμα φωτιά και η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει εξετάσεις. Για να περάσει, πρέπει πρώτα από όλα να το πιστέψει η ίδια.