Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σοφοκλής: “Η ομάδα μας κατέθεσε ψυχή”

Σοφοκλής: “Η ομάδα μας κατέθεσε ψυχή”

 


sak_7893

Παρόλο που έκατσε στον πάγκο ο Τόνι Σαβέφσκι, προτιμήθηκε στην διάσκεψη που ακολούθησε να πάει ο Σοφοκλής Σοφοκλέους αφού στην ουσία αυτός προετοίμασε την ομάδα για το σημερινό ματς. Ο Σοφοκλής είπε πως η ομάδα μας είχε καλή εικόνα ενώ φάνηκε πως έχει περιθώρια για να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

«Έγινε ένας σπουδαίος αγώνας μπροστά από πολύ κόσμο. Μπορεί το παιγνίδι να μην έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης όμως η ομάδα μας κατέθεσε ψυχή και είχε αγωνιστικό πλάνο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες για την εμφάνιση και θα μπορούσαν να έβαζαν και δεύτερο. Σίγουρα η ΑΕΛ μας πίεσε και με κάποια λάθη δικά μας τους δώσαμε την ευκαιρία να ανεβούν ψηλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, η ΑΕΛ κράτησε παραπάνω τη μπάλα  όμως εμείς ελέγξαμε το ρυθμό. Η δική μου ομάδα είχε τις ευκαιρίες για να βάλει δεύτερο γκολ.
Ήταν ένας αγώνας ντέρμπι. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Εμείς σκεφτόμαστε από τώρα το Αποελ και αν η ομάδα μου δείξει το ίδιο πρόσωπο θα τα καταφέρουμε να κερδίσουμε.
Εύχομαι καλή συνέχεια και τα καλύτερα στην Αελ στην Ευρώπη»

 

Ο Πάμπος δήλωσε:

«Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά. Θέλαμε να πιέσουμε γιατί ξέραμε ότι σ” αυτά τα παιγνίδια όταν πιέζεις από ψηλά θα δημιουργήσεις προβλήματα. Εκεί που θέλαμε να βάλουμε το γκολ ήρθε ένα αναπάντεχο γκολ για μας. Όμως όπως είδατε δεν άλλαξε τα πλάνα ή τη ψυχολογία μας. Ισοφαρίσαμε και είχαμε την ευκαιρία για να πετύχουμε δεύτερο γκολ .

Μετά από το 1-1 στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν πολλά δυνατά μαρκαρίσματα , που είναι φυσιολογικό, Οι πολλές διακοπές δεν επέτρεψαν στην ομάδα μου να κάνει αυτά που θέλαμε. Είμαστε όμως η ομάδα που κρατούσαμε μπάλα και ήμασταν πιο κοντά στο γκολ. Μπορεί σε μια αντεπίθεση να δεχτείς αυτό που προσπαθείς να πετύχεις. Και σίγουρα με κάποιες αλλαγές βελτιώσαμε κάποια πράγματα που προκλήθηκαν από την κούραση. Όμως στο τέλος εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Θέλαμε τη νίκη. Ήταν ένα ντέρμπι και η ζωή συνεχίζεται. Και οι δυο ομάδες είναι μεγάλες ομάδες και θα είναι πολύ κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου. Θα συμφωνήσω ότι παίχτηκε κατά διαστήματα καλό παιγνίδι. Ήθελα όμως καλύτερο τέμπο και ήθελα 10 λεπτά καθυστέρησης και όχι απλά 3. Να βλέπει κι ο κόσμος καλό ποδόσφαιρο.

Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι μέχρι το τέλος εκεί για το πρωτάθλημα. »