Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν μας τρομάζει τίποτα!”

“Δεν μας τρομάζει τίποτα!”

sak_9960


Δανειζόμαστε την ατάκα του συμπαθέστατου γεροντάκου από την επαρχία Αμμοχώστου, γιατί μας εκφράζει απόλυτα. Με αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε χθες, δεν μας τρομάζει τίποτα. Το λέμε, το αισθανόμαστε, το πιστεύουμε. Στο τέλος πρωταθλητές θα είμαστε εμείς.

Πήγαμε στο ντέρμπι χωρίς τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα, γιατί το Μαριούι αποφάσισε να τον αποβάλει στο 90 με την ΑΕΛ, τον Νούνο Ασσίς. Στερηθήκαμε και τον ποδοσφαιριστή που ήρθε να γίνει ο ηγέτης της άμυνας μας και είναι ξεκάθαρο πως ξεχωρίζει, τον Αντράντε. Τραυματίας ήταν άλλος ένας παίκτης των χαφ, ο Ζοάο Άλβες. Την τελευταία μέρα πριν το παιχνίδι, τέθηκε νοκ άουτ ένας από τους κορυφαίους Κύπριους παίκτες, ο Αντρέας Αβραάμ. Και μόλις στο 20′ του αγώνα, στερηθήκαμε τον αρχηγό και ψυχή της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Λεάντρο Αλμέιδα. Ε και;

Ούτε οι τραυματισμοί μας τρόμαξαν, ούτε η ανοχή του Χρυσοστόμου στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αποέλ (κ. Χρυσοστόμου ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ ήταν η καρατιά και αυτό είναι μόνο ένα), ούτε τίποτα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, πως άδικα βρίσκεται στο -7 και πως όποιοι την ξεγράφουν, θα βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Δεν μας τρομάζει τίποτα λέμε.

Ακολουθεί ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ταπεινή άποψη του γράφοντα είναι πως πρόκειται για καλύτερη ομάδα από τον αιώνιο μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την καλύτερη ομάδα, έχει τον αέρα του Παπαδόπουλος, έχει τα φόντα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Και μετά από αυτό, έχει βατό πρόγραμμα, που προσφέρεται για συνεχόμενες νίκες, την στιγμή που οι υπόλοιποι θα σφάζονται μεταξύ τους. Πιστέψτε το, γίνεται. Άλλωστε και την περίοδο 2003-04 με τον Τόνι στο τιμόνι, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάνει 8 συνεχόμενες νίκες.