Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έλεος με τις χαμένες ευκαιρίες

Έλεος με τις χαμένες ευκαιρίες

sak_5553


Για τον Τράττο θα τα πούμε αργότερα. Για να μην στρουθοκαμηλίζουμε όμως, πρέπει να πούμε και τα δικά μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε τους τελευταίους 8 βαθμούς, πρωτίστως λόγω της επιθετικής της δυστοκίας. Και αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα, δεν δικαιούμαστε να ελπίζουμε ούτε στο θαύμα.

Ίσως να ακούγεται σκληρό, πρέπει όμως να βρεθεί λύση: τις ευκαιρίες που χάθηκαν μπορούσε να τις τελειώσει επιθετικός δεύτερης διαλογής. Δεν υπονοούμε προφανώς πως οι δικοί μας είναι κατώτεροι, αλλά θα τους πούμε αδικαιολόγητα εκτός φόρμας, σε σημείο που επηρεάζεται η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας. Δεν θα ονοματίσουμε, δεν έχουμε σκοπό να στήσουμε κανένα στο τοίχο, αλλά χάνουμε τα άχαστα.Φέρτε απλά στο μυαλό σας τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Αποέλ και Ανόρθωση και σκεφτείτε τι χάσαμε. Και δεν ήταν μόνο ένας επιθετικός ήταν 3 και 4.

Φυσικά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ήταν μόνο οι επιθετική γραμμή που δεν έδειχνε σήμερα, αλλά και η αμυντική. Έγιναν παιδαριώδη λάθη, παρατηρήθηκε πρωτοφανής ασυνεννοησία (με αποκορύφωμα τη φάση του δεύτερου γκολ), ενώ τα στόπερ μας αδυνατούσαν σε όλο το παιχνίδι να βγάλουν την ομάδα ψηλά. Αυτά φυσικά δεν αποτελούν θέματα προπονητή, αλλά θέματα συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών.

Τέλος δεν μπορεί να μην γίνει λόγος για την κροτίδα που έπεσε στο γήπεδο. Αντιλαμβανόμαστε την αγανάκτηση, και εμείς την νιώθουμε έντονα. Κι εμείς νιώθουμε να πνιγόμαστε. Διακόψαμε όμως ένα παιχνίδι, σε χρονικό σημείο που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξασκούσε πίεση.