Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Θύρας 9 – 01/10/12

Ανακοίνωση Θύρας 9 – 01/10/12

ma_02343


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Βρισκόμαστε ήδη με το ένα πόδι μπροστά στην 5η αγωνιστική και το μεγάλο ντέρμπι με τον αιώνιο ρουφιανο. Το ακριβοδίκαιο καθεστώς της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έχει φροντίσει όπως δούμε ένα πρωτάθλημα επί ισοις οροις μέχρι στιγμής.

Ο σκαπουλλης την σκαπούλαρε στο δασάκι, το γκολ του Φρεντυ με την αεκ όλως περιέργως δεν καταγράφηκε ποτέ και στο προχθεσινό παιχνίδι με την αελ ο κύριος παναγη φρόντισε για άλλη μια φορά να δούμε ένα παιχνίδι με το καρπούζι μοιρασμένο στα δυο. Ο κύριος παναγη για όσους θυμούνται είναι ο ίδιος διαιτητής που έκανε το περσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ηθικό άχνας, ένα παιχνίδι που κύλησε τόσο ομαλά όσο και ο πόλεμος στα βαλκάνια (!!!) αφού με τα σφυρίγματα του φρόντισε να κοιμίσει τον κόσμο στις κερκίδες.

Έχοντας μόνο 5 βαθμούς μέχρι στιγμής, καθαρά και μόνο από δική μας ευθύνη (;) προχωραμε στο ντέρμπι με σιγουριά και βεβαιότητα πως η κυπριακή διαιτησία θα σταθεί για άλλη μια φορά αντάξια του ονόματος της και θα μας αφήσει να διεκδικήσουμε το παιχνίδι επί ισοις οροις… Πληροφορίες πως ποδοσφαιριστές μας έχουν υποπέσει σε παραπτώματα τις τελευταίες μέρες και ίσως επωμιστούν κόκκινη κάρτα από κομάντο διαιτητές που θα πέσουν με αλεξίπτωτο στο Η.Πουλλος μεσα στην εβδομάδα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες…

Μέσα σε όλα τα άλλα δεν ξεχνάμε την άδικη παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει για τους βράχους ηθικής ποδοσφαιριστές του παραρτήματος και το ιατρικό επιτελείο του ολοκάθαρου αυτού σωματείου. Είναι άδικο να γίνεται τόση κουβέντα για καμιά ντουζίνα καρδιακές ενοχλήσεις τον τελευταίο και μόνο χρόνο και ακόμα πιο άδικο να κρίνεται ο γνωστός σε όλους σαν θαυματουργός ιατρός τους που ως γνωστόν προσφέρει στους ποδοσφαιριστές ‘Μόνο Aspro Clear’ (!!!!).

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα πράγματα εν όψη του ντέρμπυ είναι τόσο απλά όσο και οι ατέλειωτες θεωρίες για την εξέλιξη του πλανήτη, για αυτό το καθήκον μας καλεί να γεμίσουμε ασφυκτικά τις κερκίδες και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα… ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ…

Ερχόμαστε…
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9