Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμάζει ανακοίνωση με αποφάσεις

Ετοιμάζει ανακοίνωση με αποφάσεις

img_6795


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sentragoal.com που υπογράφει ο Κώστας Καλλής, την παραίτηση, ή απομάκρυνση των Ανδρέα Σάντη και Χανς Ρέικβαρτ θα ζητήσει αύριο με ανακοίνωση της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι ανθρώποι της ομάδας θεωρούν πως η συμπεριφορά του πρώτου, αλλά και η ανικανότητα του δεύτερου να φέρει εις πέρας το έργο του, είναι αρκετοί λόγοι για να πάνε στα σπίτια τους οι δυο άνδρες. Δεδομένο είναι και πως θα καταγγελθεί και ο Λεόντιος Τράττος για τη σφαγιαστική διαιτησία του.

Ο Αντρέας Σάντης βρισκόταν στο γήπεδο σαν αντιπρόσωπος της ΚΟΠ, συμπεριφέρθηκε όμως ξεκάθαρα σαν οπαδός (μάλλον χούλιγκαν θα έπρεπε να γράφουμε) της Ανόρθωσης. Έβριζε κατ’ εξακολούθηση το διαιτητή της αναμέτρησης Λεόντιο Τράττο, έβριζε τους παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όποιον βρισκόταν στο χώρο των επισήμων.

Όσον αφορά τον Ρέικβαρτ δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Ο ορισμός Τράττου ήταν απλά το κερασάκι στη τούρτα, αφού προηγήθηκαν μια σειρά από ανεξήγητους ορισμούς και αποφάσεις, καθώς και σφαγιαστικές διαιτησίες. Ξεκάθαρα ο Ολλανδός δεν μπορεί να οδηγήσει την κάκιστη κυπριακή διαιτησία σε καλύτερες μέρες και πρόκειται για άτομο που αμείβεται με εξαψήφιο ποσό ετησίως.

Οφείλουμε πάντως να κάνουμε μια τοποθέτηση: αν είναι να διώξουν τον Ολλανδό για να προωθήσουν κάποιο άλλο από τα…πουλέν τους όπως τον Κωστάκη Κωνσταντίνου, ας το πουν από τώρα για να ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε.