Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απαιτούμε σεβασμό, όποιος κι αν είναι διαιτητής!

Απαιτούμε σεβασμό, όποιος κι αν είναι διαιτητής!

aloneftis-kokkini-apoel


Ότι σε κάποιο σημείο του ντέρμπι, σε κάποια σφυρίγματα, ο Μασιάς ή ο Σκαπούλλης, ή ο Τσαγγάρης, ή ο Νικολαϊδης ή οποιοσδήποτε οριστεί τελικά, θα μας αδικήσει, το θεωρούμε δεδομένο. Τους έχουμε μάθει, τους έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Θυμηθείτε απλά τα περσινά όργια με τις κόκκινες κάρτες για να καταλήξουμε στην γελοία που έδωσε ο Τράττος στον Μοραϊς στο 90φεύγα για ξεκάρφωμα (η πρώτη και τελευταία, μετά από 2 χρόνια). Αυτοί είναι, πολύ απλά οι διαιτητές μας, όχι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες τους, αυτοί είναι, έχει διαφορά το ένα με το άλλο, ρωτάτε και τον Παναγή.

Δεδομένο λοιπόν, θα τους σπρώξετε. Το ξέρουμε. Εκείνο που απαιτούμε και αν συνεχίσετε έτσι σκαπουλλοπαναγήδες θα το απαιτήσουμε αλλιώς, είναι σεβασμό. Γιατί όταν το Μαριούι δίνει κόκκινη στο 90 στον ποιοτικότερο μου παίκτη, σε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που σηκώνει συζήτηση, δεν με αδικεί απλά, μου δείχνει πως δεν με σέβεται. Όταν ο Μασίας δίνει κόκκινη στον Αλωνεύτη σε φάση που δεν είναι καν φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και ενώ νωρίτερα έχει χαριστεί στον Μποαβεντούρα, δείχνει πως δεν με σέβεται. Όταν ο Τσαγγάρης αποβάλλει τον Μπουθόν στο 30, ενώ έχει χαριστεί σε σκληρά φάουλ νωρίτερα, δείχνει πως δεν με σέβεται.

Σπρώξτε τους λοιπόν, για αυτά είμαστε προετοιμασμένοι, μαθημένοι μια ζωή. Παίξτε “πελλό” σε 1-2 κάρτες τους, “σφυρίξτε” 1-2 φάουλ ανάποδα, αυτά τα περιμένουμε. Απαιτούμε όμως όποιος από σας κι αν μπει να δείξει τουλάχιστον σεβασμό στο όνομα και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Απαιτούμε να μας αφήσετε τουλάχιστον να διεκδικήσουμε τη νίκη.

υ.γ. Κύριε Μασιά αν είσαστε ο διαιτητής το παιχνιδιού της Κυριακής και γινόταν μια φάση ίδια και απαράλλακτη με την περσινή, αλλά οι δυο κύριοι που διαμαρτύρονται στη φωτογραφία φορούσαν τα εφετινά τους μπλουζάκια, τα τρέντικα, υπήρχε περίπτωση να λειτουργούσατε με τον ίδιο τρόπο; Άσε, την ξέρουμε την απάντηση. Για αυτό σου λέμε, απαιτούμε σεβασμό. Πρόσεξε, απαιτούμε!