Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Απαντήσεις στο γήπεδο»

«Απαντήσεις στο γήπεδο»

sak_9123


Ίσως να είναι το πιο σημαντικό ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό της Κυριακής, όπως δήλωσε σήμερα ο Παύλος Χρυσάνθου. Μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

«Είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε την ομάδα. Η έκβαση του αγώνα αναμένεται αμφίρροπη. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να πιστέψουμε επιτέλους αυτή την ομάδα για να πάρουμε το τρίποντο που τόσο πολύ θέλουμε. Τα τελευταία τρία παιχνίδια έχουν φέρει μια κατάσταση που δεν θα ήταν επιθυμητή. Υπάρχει ένα κλίμα όχι και τόσο θετικό. Πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Από συγκυρίες και άλλους λόγους δεν πήραμε τους βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας να δείξουν ότι αυτή η ομάδα αξίζει περισσότερα. Στο γήπεδο πρέπει να δίνουμε τις απαντήσεις.   Είναι ίσως το πιο σημαντικό ντέρμπι και ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Και τα τρία αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Θέλουμε όμως πολύ τη νίκη και θα παλέψουμε για να την πάρουμε».

Για την προπώληση των εισιτηρίων και το διαχωρισμό που θα γίνει στις κερκίδες:

«Υπάρχει κινητοποίηση αλλά όχι στα επίπεδα που όλοι θέλουμε. Περιμένουμε να δούμε αν αυτοί που σκέφτηκαν αυτή τη λύση, θα δικαιωθούν. Πρέπει ο καθένας να συμβάλει ουσιαστικά για να διεξαχθεί το παιχνίδι σε αθλητοπρεπή πλαίσια».

Για την τιμωρία του Άλισον από τη Δικαστική:

«Θεωρούμε ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Αυτή η απόφαση είναι πολύ σημαντική για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δείχνει το δρόμο και σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τα ίδια. Είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στην ομοσπονδία».