Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποθεώνεται ο Σοάρες στην πατρίδα του

Αποθεώνεται ο Σοάρες στην πατρίδα του

ns017267


Τις καλύτερες ίσως στιγμές στην καριέρα του περνάει ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μάρκο Σοάρες. Ο αμυντικός χαφ της ομάδας μας συνέχισε από εκεί που έμεινε στο ντέρμπι με το Αποέλ, είχε εξαιρετική απόδοση στην ιστορικής σημασίας πρόκριση του Πράσινου Ακρωτηρίου κόντρα στο Καμερούν και σήμερα αποθεώνεται από τον τύπο της χώρας. Ιδιαίτερα στο διάστημα 45-60 που οι Μπλε Καρχαρίες δέχθηκαν τρομερή πίεση, ο Σοάρες ήταν ο παίκτης που ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά κρατώντας μπάλα και ηρεμώντας την ομάδα του.

Η ιστοσελίδα caboverdedirecto.com, γράφει χαρακτηριστικά:

Οι Babanco, Nhuk και Marco Soares έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους και οδήγησαν την ομάδα στη μεγάλη πρόκριση. Το Καμερούν είχε στη σύνθεση του τον Eto’o, το Πράσινο Ακρωτήρι όμως στα πρόσωπα των Marco Soares και Nando βρήκε τους τρόπους να τον σταματήσει.

Αναφορά στον ποδοσφαιριστή μας όμως δεν γίνεται μόνο στην πατρίδα του, αλλά και στην Πορτογαλία. Ως γνωστόν ο Μάρκο είναι γεννημένος στη Σετουμπάλ της Πορτογαλίας, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Σπόρτιγκ Λισαβώνας και έκανε καριέρα κυρίως στη Λεϊρία. Η ιστοσελίδα relvado.pt λοιπόν αναφέρει τα εξής:

Το Πράσινο Ακρωτήρι έφτασε σε ένα ιστορικό επίτευγμα έχοντας στη σύνθεση του, τους γνωστούς στην Πορτογαλία Marco Soares, Babanco, Heldon και Djaniny. Όλοι αυτοί θα βρίσκονται στο Copa Africa 2013.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας για την επιτυχία της εθνικής του, αν και αυτό σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τον στερηθεί για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Ο ίδιος φαίνεται πως αντιμετωπίζει συγκρατημένα την επιτυχία και αρκέστηκε να γράψει στο λογαριασμό του στο Facebook το εξής:

CAN 2013! Συγχαρητήρια σε όλους…