Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τον πιστώσαμε, μας έσφαξε

Τον πιστώσαμε, μας έσφαξε

sak_5757


Βλέποντας κανείς σε επανάληψη τις ψεσινές αμφισβητούμενες φάσεις, ήρεμα, αφού έχουν περάσει πολλές ώρες από το παιχνίδι, καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα: ο Τράττος έπιασε από το χεράκι την Ανόρθωση και την οδήγησε στη νίκη. Είναι τόσα πολλά τα σοβαρά λάθη που έκανε εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που δύσκολα μπορεί να πειστεί κανείς πως πρόκειται για ανθρώπινα λάθη, ή διαιτητικές αδυναμίες. Κι όμως φταίμε κι εμείς.

Τόσο καιρό ακούμε για παρασκήνια που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτή τη φορά, ξέραμε για τη συνάντηση. Αυτή τη φορά τους αναγκάσαμε να την παραδεχτούν. Και αντί να τους σπρώξουμε στα σχοινιά, αντί να απαιτήσουμε τη λογοδοσία της Ανόρθωσης, επιλέξαμε να τους πιστώσουμε για άλλη μια φορά, επιλέξαμε αυτό που θεωρούσαμε ορθό ηθικά (και είναι). Και όλα αυτά ενώ για 5 αγωνιστικές η διαιτησία μας σφαγιάζει, ενώ άλλες ομάδες όπως η ΑΕΛ και το Αποέλ σπρώχνονται εξόφθαλμα.

Η συμπεριφορά του κ. Σάντη χθες, μας θύμισε την Ανόρθωση της δεκαετίας του ’90, όταν με πρόεδρο τον Κίκη Κωνσταντίνου έπιανε αποτελέσματα πριν αρχίσουν τα παιχνίδια. Μας έκανε ξεκάθαρο πως στην Ανόρθωση, είναι πλέον έτοιμοι να πατήσουν επί πτωμάτων για να πάρουν το πρωτάθλημα. Το ερώτημα είναι, εμείς είμαστε; Γιατί με πολιτική ήπιων τόνων, το πολύ να πιάσουμε τετράδα.

Πρέπει πάντως να αναφέρουμε, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αφήσει την συμπεριφορά των παραγόντων και των παικτών της Ανόρθωσης να περάσει έτσι. Κάφροι τύπου Αλέξα και Ρονκάτο, αλλά και καλοθελητές τύπου Σάντη, δεν έχουν καμία θέση στο κυπριακό ποδόσφαιρο.