Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα νέα από τους πράσινους διεθνείς (pics)

Τα νέα από τους πράσινους διεθνείς (pics)

soares-cv3


Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας των Ανδρών επί Κυπριακού εδάφους, ενόψει του αγώνα με τη Σλοβενία, την Παρασκευή στο Μάριμπορ. Στην αποστολή που θα αναχωρήσει για το Μάριμπορ αύριο, στις 10:00 το πρωί, βρίσκονται οι Δημήτρης Χριστοφή και Γιώργος Εφραίμ.

Δημήτρης Χριστοφή:
«Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να επιστρέψουμε στην Κύπρο χαρούμενοι και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τη Νορβηγία με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Έχουμε κάποιες απουσίες, όμως, αυτοί που θα αγωνιστούν, θα παίξουν και για τους απόντες. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και με τη βοήθεια του Θεού, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και το δείξαμε και στον τελευταίο αγώνα με την Ισλανδία. Βγάζουμε πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο. Όσα παιδιά φοράνε το εθνόσημο, τα δίνουν όλα για την Εθνική».

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/426176_430160717045367_1903134625_n.jpg

Η Μάλτα και ο Αντρέ Σκέμπρι βρίσκονται ήδη στο Πίλζεν για την αναμέτρηση της Παρασκευής (12/10) με την Τσεχία. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε την 18αδα για τον αγώνα και ο επιθετικός της ομάδας μας βρίσκεται σε αυτήν. Η αποστολή έφτασε το απόγευμα στην Τσεχία και οι παίκτες έκαναν χαλαρή προπόνηση (φώτο: paul zammit cutajar)

yuval-train09-10

Η Εθνική Ισραήλ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο (Παρασκευή 12/10). Ο Γιουβάλ Σπούνγκιν συμμετείχε χωρίς κανένα πρόβλημα στις προπονήσεις της ομάδας του Έλι Γκούντμαν. Η αποστολή αναχώρησε το απόγευμα για το Λουξεμβούργο (φώτο:one.co.il)

soares-cv2

Για την μεγάλη αναμέτρηση με το Καμερούν προετοιμάζεται ο Μάρκο Σοάρες και οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου. Η αποστολή της Εθνικής θα πετάξει για την Γιαουντέ μέσα στο επόμενο 48ωρο. Η αναμέτρηση είναι ορισμένη την Κυριακή (14/10) (φώτο: sapo.cv)