Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Για όσους το έχουν ξεχάσει… Είμαστε το μεγαλύτερο σωματείο”

“Για όσους το έχουν ξεχάσει… Είμαστε το μεγαλύτερο σωματείο”

img_6894


Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε νωρίτερα ο Ανδρέας Δημητρίου, στέλνοντας το μήνυμα πως στην ομάδα μας δεν θα σηκώσουν λευκή πετσέτα και πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους. Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας:

Για τις καταγγελίες και την αστυνόμευση του ντέρμπι:

Ήδη η διοίκηση έχει προχωρήσει σε καταγγελίες του διαιτητή Λεόντιου Τράττου, του αρχιδιαιτητή Ρείκβαρτ και του αντιπροέδρου της ΚΟΠ, Αντρέας Σάντη. Ακόμα έχουμε στείλει επιστολή στο Υπουργείο δικαιοσύνης αφού θεωρούμε ότι η αστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και αναμένεται να το πληρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με χρηματικό πρόστιμο

Για τον Σάντη:

Η συμπεριφορά του κ. Σάντη ήταν προσβλητική για την ομάδα μας και ζητούμε την παραίτηση του. Δεν θα ανεχθούμε από κανένα αυτή τη συμπεριφορά. Είμαστε το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου και καλούμε όσους το έχουν ξεχάσει να το θυμηθούν. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όσον αφορά τις καταγγελίες.

Για την συνέχεια:

Να είναι βέβαιοι όλοι και ειδικά ο κόσμος μας ότι δεν θα σηκώσουμε λευκή πετσέτα. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Θέλουμε ένα γεμάτο ΓΣΠ το Σάββατο απέναντι στην Ένωση και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ και μπορεί.