Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δείξαμε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα”

“Δείξαμε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα”

img_3082


Η εμφάνιση της ομάδας μας στο αιώνιο ντέρμπι, αν και δεν συνοδεύτηκε από  τη νίκη, ήρθε την κατάλληλη στιγμή γεμίζοντας αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του υπεύθυνου γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέα Δημητρίου, στην ιστοσελίδα μας, omonoianews.com:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης βδομάδας λέγαμε ότι θα αποδεικνύαμε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Το έχουμε αποδείξει. Δυστυχώς, δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν, δηλαδή τη νίκη, ωστόσο κρατάμε αφενός την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας και αφετέρου το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου μας μετά το τέλος του αγώνα. Να είναι βέβαιοι όλοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι εκεί, θα είναι δυνατή, θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».

Με την ολοκλήρωση και της 5ης αγωνιστικής η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, διαφορά η οποία αδικεί το τριφύλλι.

«Η διαφορά των επτά βαθμών από την κορυφή είναι πλασματική. Μας αδικεί κατάφορα η βαθμολογική μας συγκομιδή, καθώς και στα πέντε παιχνίδια που έχουμε δώσει ήμασταν η καλύτερη ομάδα και μας άξιζε η νίκη. Είμαστε βέβαιοι πως θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ποδοσφαιρικό μας τμήμα δουλεύει πολύ σωστά, τα άδικα αποτελέσματα έχουν πεισμώσει όλους στην ομάδα μας. Βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν, η διαφορά των επτά βαθμών όχι μόνο δεν μας απογοητεύει, αλλά μας γεμίζει με ακόμη περισσότερο πείσμα για να την καλύψουμε».

Ο στόχος τώρα στο τριφύλλι είναι να χτίσουν επάνω σε αυτή την εμφάνιση, όπως μας ανέφερε ο Αντρέας Δημητρίου.

«Η ομάδα μας χθες ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας τέσσερις σημαντικές απουσίες, ενώ στην πορεία χάσαμε με τραυματισμό και τον Λεάντρο. Ωστόσο, έβγαλε πολύ καλή εικόνα, ήταν επιθετική και απαιτητική, μετατρέποντας το παιχνίδι κυρίως στο β’ ημίχρονο σε ένα επιθετικό μονόλογο. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί ήταν παλικάρια. Στόχος μας είναι να «κτίσουμε» πάνω στην χθεσινή εμφάνιση και να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό άλλωστε τόνισε και ο προπονητής μας στη δημοσιογραφική διάσκεψη. Μία νίκη θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση και τον αέρα που χρειαζόμαστε. Ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε».

Εκπληκτική παρουσία από τον Πράσινο Λαό χθες. Οι χιλιάδες φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα. Το σχόλιο του Δημητρίου:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που βρέθηκε χθες στο Γ.Σ.Π. Ήταν συγκλονιστικός, ειδικά στα τελευταία λεπτά όταν έσπρωχνε την ομάδα για να φτάσει στη νίκη. Εξαιρετική ήταν και η συμπεριφορά του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι περήφανη για τον κόσμο της. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο κόσμος θα μείνει δίπλα στην ομάδα, διότι ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια και έχει την ικανότητα να διαπιστώνει εάν η ομάδα του βαδίζει στον σωστό δρόμο. Τους χρειαζόμαστε όλους στο γήπεδο, να στηρίξουν αυτήν την ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά, γιατί το αξίζει. Ο καθένας από εμάς έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει, για να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου».