Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο λίγκας

Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο λίγκας

nikolaides


Οι Παύλος Νικολαϊδης και Χριστόφορος Χριστοφή ήταν οι άνθρωποι που εκπροσώπησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στη συνάντηση σωματείων με την ελληνική εταιρεία “SL GLOBAL LEAGUE”.  Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο HILTON, δεν ήταν και τόσο μυστική όσο αφέθηκε αρχικά να νοηθεί και φαίνεται πως σε αυτήν λέχθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.

Για να γίνει ασφαλώς η συνάντηση, παράγοντες συγκεκριμένων ομάδων ανέλαβαν την πρωτοβουλία. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες ήταν αυτές, προς το παρών όμως, είναι καλύτερα να επικεντρωθούμε στην ουσία, που είναι πως πάει να δημιουγηθεί εναλλακτική λύση από το πρωτάθλημα παρωδία της ΚΟΠ. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις επί του θέματος. Μελετάνε όλα τα δεδομένα, για να πάρουν την πιο ασφαλή και συμφέρουσα πρόταση για το σωματείο μας.

Το βέβαιο είναι πάντως πως, εκεί στην ΚΟΠ έχουν θορυβηθεί και καλά κάνουν. Άλλωστε το μοντέλο της… “Cyprus League” της ΚΟΠ έχει αποτύχει παταγωδώς. Οι ομάδες είναι όλες καταχρεωμένες, η διαιτησία λειτουργεί ανεξέλεγκτα και αυξάνει κάθε εβδομάδα την προκατάληψη, συγκεκριμένες ομάδες έχουν τη στάμπα του “ευνοούμενου του παρασκηνίου”, τη στιγμή που η μόνη αρχή που βγάζει και κανένα φράγκο από την όλη υπόθεση, είναι η ίδια η ΚΟΠ.