Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν τελειώνουν τα προβλήματα…

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα…

sak_9954


“Πλούσιο” και σήμερα το δελτίο της προπόνησης για την ομάδα μας! Η τεχνική ηγεσία έμαθε τα νεότερα για την κατάσταση του Λεάντρο Αλμέιδα ενώ προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Σκαραμοτσίνο. Ευχάριστα τα νέα με τον Ζοάο Άλβες. Στο Μόναχο ο Αβραάμ.

Οι πράσινοι βρέθηκαν και πρωί και απόγευμα σήμερα στο Ηλίας Πούλλος, με τον Τόνι Σαβέφσκι να προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας σε κλειστούς χώρους. Νέο πρόβλημα προέκυψε, όπως είπαμε πριν, με τον Άνθονι Σκαραμοτσίνο. Ο Γάλλος ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα και έκανε φυσιοθεραπεία. Εκτός προπόνησης ήταν και σήμερα ο Ζοάο Πάολο Αντράντε ενώ είχαμε και ένα ευχάριστο, αφού ο Ζοάο Άλβες ξεπέρασε το πρόβλημα του και μπήκε μετά από μέρες σε φουλ ρυθμούς.

Όσον αφορά τους Λεάντρο και Αβραάμ, ο πρώτος όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, πέρασε από εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει υποστεί διάταση μυός και έτσι ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο διεθνής Κύπριος ακραίος, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Κύπρου, θα ταξιδέψει αύριο στο Μόναχο για να εξεταστεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, ούτως ώστε να διαγνωστεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, καθώς και να αποφασιστεί η θεραπεία που θα ακολουθηθεί.