Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυσάρεστα νέα στην προπόνηση

Δυσάρεστα νέα στην προπόνηση

img_5274_640x427


Δυσάρεστα νέα είχε ο Τόνι Σαβέφκσι στη σημερινή προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Γιώργος Εφραίμ έχει μυϊκό τραυματισμό. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η συμμετοχή του στο ματς της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Δόξα εκτός έδρας, βρίσκεται στον… αέρα.

Άσχημα νέα και για τον Μπρούνο Αγκουιάρ που θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και μόνο έτσι θα το ξεπεράσει.

Η ομάδα μας συνέχισε με πρωινή προπόνηση της προετοιμασία της για τον αγώνα με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Εκτός θα είναι και αυτή τη βδομάδα οι Μαργκάσα και Αβραάμ. Ο Αραδιπιώτης μεσοεπιθετικός θα πάει ξανά στο ιατρικό κέντρο στο Μόναχο!

Το επίσημο δελτίο:

Προπόνηση που περιελάμβανε κυρίως τακτική και παιχνίδια σε μεγάλους χώρους είχε το σημερινό πρόγραμμα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, ενώ προηγουμένως οι ποδοσφαιριστές μας πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις.

Μετά από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μπρούνο Αγκουιάρ, έχει διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και ως εκ τούτου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.

Ο Αντρέας Αβραάμ θα ταξιδέψει εκ νέου στο Μόναχο, ούτως ώστε να συνεχίσει την θεραπευτική του αγωγή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όσο αφορά τον Γιώργο Εφραίμ, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε μυϊκός τραυματισμός, γι’ αυτό και θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ειδική θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα συνέχισε την θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί. Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.