Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολο, μόνο αν το αφήσουμε να γίνει

Δύσκολο, μόνο αν το αφήσουμε να γίνει

img_7674


Συμφωνούμε απόλυτα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: η Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα και αδικείται από τη βαθμολογία. Έχει παίξει πολύ καλύτερα από αυτά που πήρε και σίγουρα άξιζε περισσότερους από τους 3 βαθμούς που μάζεψε. Την ίδια στιγμή όμως, αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα…

Με την ΟΜΟΝΟΙΑ που βλέπουμε επί Σαβέφσκι, δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό να το πούμε: το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, μόνο αν η ΟΜΟΝΟΙΑ  το αφήσει να γίνει δύσκολο. Δηλαδή μόνο αν δεν πιάσει τα γνωστά της πλέον επίπεδα απόδοσης, ή μόνο αν χάνει πάλι την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Αλλιώς, αν οι παίκτες έχουν την ίδια διάθεση και το ίδιο πάθος, ενώ είναι και λίγο πιο συγκεντρωμένοι μπροστά στο τέρμα, οι πράσινοι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Βαθμολογικά ο Σαβέφσκι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει θαύματα, κυρίως λόγω ατυχίας, δυστοκίας και μαύρων κοράκων. Εκείνο όμως που έχει καταφέρει να ανεβάσει κατακόρυφα, είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση, τόσο των ποδοσφαιριστών του, όσο και του του κόσμου. Έχει επανέλθει εκείνη η πίστη στην ομάδα, έχει επανέλθει αυτή η αισιοδοξία και αυτά μέσω της απόδοσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κακά τα ψέματα, πάει πολύς καιρός από τη τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ πιέζει με τόση μανία ένα αντίπαλο, μέχρι να πάρει αυτό που θέλει! Το θέμα φυσικά, είναι να το παίρνει, για αυτό ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές μας να συνδιάσουν απόδοση με γρήγορο γκολ και αποτέλεσμα!