Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκνευρισμένοι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη συμπεριφορά παικτών της Ανόρθωσης

Εκνευρισμένοι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη συμπεριφορά παικτών της Ανόρθωσης

sak_5706


Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας που βρέθηκαν σήμερα στη Νότια κερκίδα του Παπαδόπουλος, καθώς και ο απεσταλμένος του omonoianews.com, καταγγέλλουν τη συμπεριφορά του Νταν Αλέξα. Όπως αναφέρουν ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης έδειξε επανειλημμένα το μεσαίο δάκτυλο στην κερκίδα, πριν τη διακοπή, κατά τη διάρκεια της αλλά και μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της κυρίας. Όταν ο Ρικάρντο Λαβόρδε ήταν στο έδαφος ο Αλέξα εξακολούθησε να κάνει χειρονομίες, κάτι που φαίνεται και σε βίντεο του balla.com.cy.

Παρόμοια ήταν και η συμπεριφορά του Ρικάρντο Λαβόρδε ο οποίος με χειρονομία προκάλεσε τη κερκίδα για να δεχτεί αντικείμενα και να προκληθεί η διακοπή. Ασφαλώς δεν αποτελεί δικαιολογία για όποιον πέταξε τα αντικείμενα, όπως όμως θα τιμωρηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να τιμωρηθεί και ο ποδοσφαιριστής.

Τέλος, όταν ο Ρικάρντο Λαβόρδε κτυπήθηκε από την κροτίδα, ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Ρονκάτο έτρεξε από τον πάγκο αφού είχε αντικατασταθεί και πέταξε μπουκάλι στη κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Λέμε ξανά πως η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, δεν αποτελεί ούτε δικαιολογία, ούτε άλλοθι για τη ρήξη αντικειμένων. Τιμωρήθηκε πρώτα από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ από την διακοπή, αφού δεν μπόρεσε να βάλει πίεση στην Ανόρθωση που ήταν με 10 παίκτες. Οι παίκτες της Ανόρθωσης είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν και μια γερή δόση φανατισμού από το όλο συμβάν.