Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επέστρεψε ο Σκέμπρι – Έτοιμος ο Σκάρα

Επέστρεψε ο Σκέμπρι – Έτοιμος ο Σκάρα

img_5331_640x427


Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τα ευχάριστα ήρθαν για τον Τόνι Σαβέφκσι από την περίπτωση του Άνθονι Σκαραμοτσίνο που χωρίς κανένα πρόβλημα εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας μας, και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας για το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Στο Γέρι επέστρεψε ο Αντρέ Σκέμπρι αφού δεν έχει άλλο παιχνίδι η Μάλτα για τα προκριματικά του Μουντιάλ αυτό το μήνα. Λεάντρο Αλμέιδα και Αντρέας Αβραάμ συνέχισαν με θεραπεία.

Αναλυτικά το δελτίο της προπόνησης:

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει η τεχνική ηγεσία. Το πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Λεάντρο έκανε και σήμερα θεραπεία, ενώ ο Αντρέας Αβραάμ ξεκίνησε τον δεύτερο κύκλο της θεραπευτικής του αγωγής. Ο Άντονι Σκαραμοτσίνο προπονήθηκε κανονικά, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μάλτας.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.