Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για το “διπλό” στο “εξοχικό”

Η αποστολή για το “διπλό” στο “εξοχικό”

ano-omo


Στο αγαπημένο της “Αντώνης Παπαδόπουλος” αγωνίζεται αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ (18:00-LTV1), κόντρα σε μία φορμαρισμένη Ανόρθωση, και θέλει να πάρει τη νίκη ώστε να ξεκινήσει την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα. Μετά τον αγώνα στο “εξοχικό” η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια σειρά από βατά παιχνίδια και μπορεί να κάνει σερί με νίκες και να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι προπορευόμενοι, παίζουν μεταξύ τους.

Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με απογευματινή προπόνηση. Με την ολοκλήρωση της ο Τόνι Σαβέφκσι ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που συμπεριέλαβε στην προπόνηση, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς αλλά εντάχθηκαν στις προπονήσεις.

Η 18μελής αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο αποτελείται απ’ τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Τζόνι Λεόνι, Οχάντ Λεβίτα, Ρασίντ Αλαμπί, Σάβο Παβίτσεβιτς, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζοάο Άλβες, Μπρούνο Αγκουιάρ, Νούνο Ασίς, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι και Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μάκης Γιαννίκογλου, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ντανιέλσον Φερέιρα, Χάρης Κυριάκου, Μάριος Δημητρίου, Σταύρος Χριστούδιας, Αντρέας Παναγιώτου, Γιάννος Ιωάννου, καθώς και ο τραυματίας Αντρέας Αβραάμ.