Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η συνέχεια για τους διεθνείς

Η συνέχεια για τους διεθνείς

sak_0571


Ολοκληρώνονται αύριο οι διεθνείς υποχρεώσεις για τρεις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον μήνα Οκτώβριο. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες (προκριματικά Μουντιάλ 2014) των Εθνικών ομάδων που συμμετέχουν ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΟΜΙΛΟΣ Β’
Η Μάλτα του Αντρέ Σκέμπρι έχασε την Παρασκευή από την Τσεχία στο Πίλζεν και ο επιθετικός της ομάδας μας επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας μας αφού ο επόμενος αγώνας για την Εθνική ομάδα έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου (φιλικό με Λιχτενστάιν). Επόμενοι αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις 22 (Βουλγαρία) και 26 του Μάρτη (Ιταλία).

Ιταλία 7
Βουλγαρία 5
Τσεχία 4
Αρμενία 3
Δανία 2
Μάλτα 0

ΟΜΙΛΟΣ Ε’
Αύριο η Κύπρος φιλοξενεί την Νορβηγία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (21:00). Επόμενη διεθνή υποχρέωση στις 14 Νοεμβρίου (φιλικό Φινλανδία εντός). Επόμενος αγώνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις 22 του Μάρτη (Ελβετία εντός).

Ελβετία    7
Ισλανδία 6
Νορβηγία 4
Αλβανία    3
Σλοβενία 3
Κύπρος 3

ΟΜΙΛΟΣ ΣΤ’
Μετά από την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο, τώρα το Ισραήλ φιλοξενεί στο Τελ Αβίβ τον προχθεσινό αντίπαλο τους. Φιλικά στις 14/11 με Λευκορωσία και 06/02 με Φινλανδία. Προκριματικά Μουντιάλ ξανά στις 22 Μαρτίου (Πορτογαλία) και 26 του ιδίου μήνα (Β.Ιρλανδία).

Ρωσία 9
Πορτογαλία 6
Ισραήλ 4
Β.Ιρλανδία 1
Αζερπαϊτζάν 1
Λουξεμβούργο 1

ΟΜΙΛΟΣ Η’
Ο Σάβο Παβίτσεβιτς αναμένεται να κληθεί στα επόμενα ματς της Εθνικής Μαυροβουνίου. Στις 14 Νοεμβρίου το Μαυροβούνιο φιλοξενεί το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Συνέχεια ξανά στις 22 (Μολδαβία) και 26 Μαρτίου (Αγγλία).

Αγγλία 7
Μαυροβούνιο 4
Πολωνία 4
Ουκρανία 2
Μολδαβία 1
Σαν Μαρίνο 0

Όσον αφορά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τον Μάρκο Σοάρες, περισσότερα διαβάστε εδώ.