Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει σαν τρελός να παίξει!

Θέλει σαν τρελός να παίξει!

andrade


Εκνευρισμένος ήταν ο Ζοάο Πάολο Αντράντε μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, λόγω της συμπεριφοράς του διαιτητή. Ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να πιστέψει πως οι παίκτες της ΑΕΛ του έσχισαν το πόδι, στην επανεμφάνιση του, σε μια φάση που ο Παναγή δεν έδωσε καν φάουλ! (με τις τάπες του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ τον πάτησε κάτω από το γόνατο). Μάλιστα ο διαιτητής είχε το θράσος μετά το ματς να μιλάει για παλαιότερο τραύμα!

Εν πάση περιπτώση, ο Αντράντε θέλει σαν τρελός να προλάβει να παίξει κόντρα στο Αποέλ και λέει συνεχώς πως θα κάνει ότι μπορεί για να τα καταφέρει. Είναι αποφασισμένος να μην λείψει άλλο από την ομάδα και αντιλαμβάνεται πλήρως τη σημασία του Κυριακάτικου παιχνιδιού!

Καθαρά αγωνιστικά πάντως, μέσα σε 35 λεπτά ο Αντράντε κατάφερε να δείξει πως οι περγαμηνές που τον συνοδεύουν μόνο τυχαίες δεν είναι. Σημάζεψε την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλούσε συνεχώς, ήταν αποφασιστικός και πάντα έβγαινε πρώτος στη μπάλα. Ο Ζοάο έχει πάρα πολλά να δώσει και θα είναι πραγματικά κρίμα αν δεν προλάβει να παίξει. Γίνεται εύκολα κατανοητό, πως η παρουσία του ή όχι στο παιχνίδι θα κρίνει πολλά και όσον αφορά την τακτική της ομάδας.