Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα το παλέψει ο Λέο – Θετικά τα νέα για Αντράντε

Θα το παλέψει ο Λέο – Θετικά τα νέα για Αντράντε

gm0_4898


Ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό το σκηνικό με τους τραυματίες στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Τόνι Σαβέφσκι περιμένει τα νέα και για την κατάσταση του Αντρέα Αβραάμ. Ο 25χρονος διεθνής βρίσκεται στο Μόναχο για να εξεταστεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, ούτως ώστε να διαγνωστεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του πως ο Λεάντρο Αλμέιδα έχει πιθανότητες να προλάβει την μεγάλη αναμέτρηση στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο Βραζιλιάνος θα ακολουθήσει για μερικές ημέρες ειδικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει πριν το παιχνίδι να ανεβάσει ρυθμούς. Το θετικό για τον Σαβέφσκι είναι πως επιστρέφει από τιμωρία ο Νούνο Ασσίς, ο Μπρούνο Αγκουιάρ έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις ενώ πλέον στη διάθεση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και ο Ζοάο Άλβες.

Εκτίμηση γίνεται και για τους άλλους δύο τραυματίες της ομάδας μας. Ευτυχώς δεν είναι σοβαρό το νέο πρόβλημα που προέκυψε με τον Άνθονι Σκαραμοτσίνο και θα προλάβει όπως όλα δείχνουν το ματς στο Αντώνης Παπαδόπουλος ενώ το ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς περιμένει και ο Ζοάο Πάολο Αντράντε.