Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπες μωρή πόρνη! Μπες!

Μπες μωρή πόρνη! Μπες!

 


1on-omonoias-2

Θες δεν θες, μπήκες καριόλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε και σήμερα αμέτρητες κλασσικές ευκαιρίες, ήταν στο δεύτερο ημίχρονο εξαιρετική και τελικά έβαλε τη μπάλα με το έτσι θέλω στο πλεκτό. Λεάντρο Αλμέιδα ο σκόρερ μετά από περιπετειώδη φάση, ενώ ο Σκέμπρι τελείωσε τον αγώνα.

Α’ ημίχρονο

Με 4-4-2 μπήκε στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη του αντιπάλου.  Βρήκε φυσικά αρκετές ευκαιρίες. Μόλις στο 6′ ο Φρέντι δεν έκανε καλό κοντρόλ σε μπαλιά του Ασσίς και έχασε τεράστια ευκαιρία να βγει μόνος. Στο 23 ο Εφραίμ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά τον πρόλαβαν. Στο 25΄Ασσίς Χριστοφή και Εφραίμ έφυγαν ταχύτατα στον αιδνιδιασμό, η πάσα του Τζίμη όμως ήταν λίγο πιο δυνατή από όσο έπρεπε. Στο 31′ σουτ του Χριστοφή πέρασε λίγο άουτ. Στον αντίποδα, η Ένωση απείλησε με τετ α τετ μετά από λάθος του Σάβο καθώς και με φάουλ που απέκρουσε ο Οχάντ. Στο 40′ ο Εφραίμ από κοντά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Φρέντι αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ. Ημίχρονο 0-0.

Β’ ημίχρονο

Με μια αλλαγή ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ο Λέο πήρε τη θέση του Εφραίμ. Η αλλαγή αυτή έπαιξε σπουδαίο ρόλο, αφού ο Λέο ήταν ο ηγέτης ενός πραγματικά εξαιρετικού δευτέρου ημιχρόνου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 51 διπλή μεγάλη φάση, πρώτα αμυντικός ύψωσετο πόδι μπροστά από το κεφάλι του Φρέντι που ήταν έτοιμος να σκοράρει και στη συνέχεια ο Χογκ έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Ασσίς. Στο 60′ η Ένωση έχασε την πιο μεγάλη της ευκαιρία με λάθος Ψευδιώτη. Καθαρό φάουλ στον Αλαμπί δεν σφυρίζεται, ο Φαρίας φεύγει μόνος, ο Οχάντ όμως αποκρούει. Στο 67′ φάουλ του Λέο στην εξωτερική των δικτύων. Στο 70′ ορθή δεύτερη κίτρινη στον Κολάνη και η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκτά πλεονέκτημα. Από εκείνο το σημείο και μετά το γήπεδο κατηφόρισε πραγματικά. Στο 75′ σουτ του Άλβες μεγάλη απόκρουση του Χογκ. Στο 77′ σουτ του Σοάρες από καλό σημείο μόλις άουτ. Στο 78′ σουτ του Λέο νέα μεγάλη απόκρουση. Στο 79′ ο Χριστοφή από κοντά δεν μπορεί. Στο 80′ κεφαλιά του Τζίμη λίγο άουτ. Στο 82′ σουτ του Λέο ψηλά άουτ. Ε ήθελε δεν ήθελε, μπήκε! Στο 83′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λεάντρο με διπλή προσπάθεια και κοντινή κεφαλιά, ξόρκισε τα φαντάσματα! 1-0!  Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταμάτησε εκεί, 2 λεπτά αργότερα, ο Άλβες με εξαιρετικό τακουνάκι βρήκε τον Σκέμπρι, που τελείωσε τον αγώνα κάνοντας το 2-0! Από εκείνο το σημείο και μετά, οι πράσινοι διαχειρίστηκαν χωρίς την παραμικρή δυσκολία το παιχνίδι και πήραν τους 3 βαθμούς.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του δευτέρου ημιχρόνου είναι για μεγάλα πράγματα. Όχι μόνο λόγω των ευκαιριών και των γκολ, αλλά γιατί κατάθεσε και τη ψυχή της. Ήθελε δεν ήθελε η πόρνη μπάλα, μπήκε και έσπασε αυτή η κατάρα με τις ευκαιρίες. Ελπίζουμε οι παίκτες μας να είναι ψύχραιμοι στη συνέχεια γιατί πραγματικά, έχουμε τη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.