Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπρούνο: “Θέλω να μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Μπρούνο: “Θέλω να μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

img-20121013-wa0021


Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Σκαμπύλη για λογαριασμό της “Χαραυγής” (στη σημερινή έκδοση) παραχώρησε ο Μπρούνο Αγκουϊάρ. Ο Μπρούνο είπε πολλά και ενδιαφέροντα, ανάμεσα στα οποία και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί στο τέλος της χρονιάς να είναι πρωταθλήτρια. Τόνισε επίσης την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα μας και μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, αφού είναι χαρούμενος εδώ. Αυτούσια η συνέντευξη:

 

«Θέλω να συνεχίσω ν’ αγωνίζομαι στην Ομόνοια»
• Ο Πορτογάλος μέσος των «πρασίνων», Μπρούνο Αγκουιάρ, εκφράζει την θέληση να παραμείνει στο τριφύλλι

Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Σκαμπύλη

Ο Μπρούνο Αγκουιάρ μίλησε χωρίς περιστροφές για όλους και για όλα σε συνέντευξή του στη «Χ». Ο Πορτογάλος μέσος της Ομόνοιας τονίζει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2013 λήγει το συμβόλαιο του. Παράλληλα, επισημαίνει ότι άρχισε να δένεται αισθηματικά με το σωματείο και με τον κόσμο της ομάδας και θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον ίδιο να παραμείνει.
Ο Μπρούνο Αγκουιάρ υπογραμμίζει, επίσης, ότι η φετινή Ομόνοια είναι η καλύτερη και η πιο ποιοτική ομάδα από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο «Ηλίας Πούλλος». «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη από την ημέρα που ήρθα στην Ομόνοια. Είναι πολύ καλύτερη ακόμα και από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα την περίοδο 2009-2010. Αυτή την χρονιά πιστεύω ότι έχουμε στην ομάδα πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον», επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Εκφράζει ακόμα την αισιοδοξία του ότι παρά το ότι υπάρχει διαφορά επτά βαθμών από την κορυφή η Ομόνοια είναι ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Ο Πορτογάλος μέσος αναφέρεται χωρίς περιστροφές και σε κάποιους συμποδοσφαιριστές του λέγοντας ότι ο Πάουλο Αντράντε είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που ήρθαν στην Κύπρο ενώ για τον Νούνο Ασις θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στο νησί μας.
«Είναι προνόμιο να είσαι αρχηγός στην Ομόνοια και μεγάλη τιμή», αναφέρει επίσης ο Μπρούνο Αγκουιάρ ενώ τοποθετείται ευθαρσώς για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο και πόσο επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές.

Μπορούμε για τον τίτλο
Η Ομόνοια βρίσκεται εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Θεωρείς ότι είναι εφικτό να πετύχει τον στόχο του πρωταθλητισμού;

«Πρώτα απ’ όλα δεν πιστεύω ότι η θέση που βρίσκεται η Ομόνοια αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και αυτό γιατί με βάση την αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Από την στιγμή, όμως, που βρισκόμαστε σ’ αυτή την θέση πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια άλλων βαθμών. Βλέπουμε παιγνίδι με παιγνίδι και για εμάς κάθε επόμενος αγώνας είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιγνίδια από εδώ και πέρα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλητισμού και αυτό γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους συμποδοσφαιριστές μου. Η ομάδα αγωνίζεται πάρα πολύ καλά, έχει αυτοπεποίθηση και αυτό που μας λείπει είναι η τύχη. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθουν τα τέρματα που θα μας χαρίσουν νίκες».

Ανέφερες προηγουμένως ότι εμπιστεύεσαι πολύ την ομάδα. Αυτή τη χρονιά ήρθαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ έγινε αλλαγή προπονητή. Πιστεύεις ότι όλα αυτά έχουν επηρεάσει την ομάδα;

«Είναι παραδεκτό ότι τα πράγματα είναι δύσκολα όταν μία ομάδα αλλάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Εχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές φέτος στην ομάδα, όμως βλέπουμε ότι παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, η ομάδα να δέσει και να αγωνίζεται πολύ καλά. Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι η ομάδα παλεύει, παίζει καλά και οι άνθρωποι γύρω από εμάς, έχοντας δει όλα αυτά τα πράγματα, εμπιστεύονται την ομάδα και είναι ευχαριστημένοι λόγω και της ποιότητας που διαθέτουμε φέτος».

Οι παράγοντες και ο κόσμος είναι ευχαριστημένοι με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά δεν είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα…

«Σίγουρα αυτό ισχύει, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και εμείς σε κάθε αγώνα θέλουμε να κερδίζουμε και όχι να αγωνιζόμαστε μόνο καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο και με μία νίκη τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Χρειάζεστε, λοιπόν, μια επιτυχία…

«Ναι, αν και η ψυχολογία στην ομάδα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Απλά θα μας ενισχύσει περαιτέρω. Από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι αγωνιζόμαστε πολύ καλά, ότι δουλεύουμε σκληρά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στην συνέχεια».

Η καλύτερη ομάδα
Είναι ο τέταρτος σου χρόνος στην Ομόνοια. Η άποψη σου για την φετινή ομάδα ποια είναι;

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη από την ημέρα που ήρθα στην Ομόνοια. Είναι πολύ καλύτερη ακόμα και από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα την περίοδο 2009-10. Αυτή την χρονιά πιστεύω ότι έχουμε στην ομάδα πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Πιστεύω σ’ αυτήν την ομάδα πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω αν στο τέλος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όμως είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

 Εκανες αρκετές αναφορές στους νέους ποδοσφαιριστές. Θεωρείς ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα;

«Σίγουρα θα μας βοηθήσουν. Θα τολμήσω να αναφέρω ότι ο Πάουλο Αντράντε, όταν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που έχει, θα δείξει την αξία του. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Κύπρο. Επίσης να αναφέρω ότι η παρουσία του Νούνο Ασίς στην ομάδα είναι ό,τι καλύτερο. Δεν αποτελεί για εμένα έκπληξη η πολύ καλή παρουσία του Ασίς γιατί τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στην Κύπρο».

Δέθηκα με τον σύλλογο
Το συμβόλαιο σου ολοκληρώνεται με την Ομόνοια φέτος. Θα ήθελες να ανανεωθεί και να παραμείνεις στην ομάδα;

«Γιατί όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ομόνοια. Ο πρώτος μου χρόνος στην ομάδα δεν ήταν και τόσο καλός λόγω διάφορων προβλημάτων και της πίεσης που υπήρχε. Αυτή τη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου, νιώθω πολύ καλά και επίσης άρχισα να δένομαι με το σωματείο. Ετσι νιώθω και για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Ομως, δεν εστιάζω την προσοχή μου στην ανανέωση του συμβολαίου μου αλλά στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στο όλο ζήτημα».

Είχες οποιεσδήποτε συζητήσεις μέχρι τώρα για την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Οχι, είναι αρκετά γρήγορα ακόμα για να ξεκινήσουμε συζητήσεις. Οπως είπα και προηγουμένως υπάρχει ακόμα χρόνος και είναι δεδομένο ότι θέλω να συνεχίσω στην Ομόνοια η οποία έχει την δυνατότητα να μου κάνει νέα πρόταση».

Σαν τελικός…
Εχετε ξεπεράσει ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία συνεχόμενα ντέρμπι και ακολουθεί ακόμη ένα με την Ανόρθωση. Πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο παιγνίδι είναι μονόδρομος για την Ομόνοια;

«Ο στόχος σε κάθε παιγνίδι είναι η νίκη. Το συγκεκριμένο παιγνίδι είναι τελικός για εμάς. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο παιγνίδι. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο παιγνίδι αλλά είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε τη νίκη, φτάνει να έχουμε την τύχη μαζί μας και να πετύχουμε τέρματα που θα μας χαρίσουν τους τρεις βαθμούς. Τα τελευταία τρία παιγνίδια μας έλειψε η τύχη και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να πάρουμε όσους βαθμούς θέλαμε αλλά είναι δεδομένο ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο».

Αν η Ομόνοια χάσει ή έρθει ισόπαλη με την Ανόρθωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την συνέχεια;

«Οχι, σε καμία περίπτωση δεν θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Ολες οι ομάδες χάνουν πλέον βαθμούς και όλα τα παιγνίδια είναι πολύ δύσκολα. Αν κερδίσουμε τότε θα αλλάξουν κάποια πράγματα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να φύγουμε νικητές.  Ακόμα κι αν χάσουμε, που απευχόμαστε κάτι τέτοιο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά γιατί το πρωτάθλημα είναι ακόμα στις αρχές και απομένουν αρκετά ακόμα παιγνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του».

Μας έλειψε ο κόσμος
Το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε σε αρκετούς αγώνες χωρίς την παρουσία φιλάθλων αυτό επηρέασε την ομάδα;

Πάρα πολύ. Το γεγονός ότι αγωνιζόμασταν μπροστά από άδειες κερκίδες ήταν ό,τι χειρότερο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους είναι σαν να κάνεις προπόνηση. Πρέπει να κερδίζεις σε κάθε αγώνα αλλά αν δεν έχει τους φιλάθλους κοντά σου τότε η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη. Αυτό είναι πολύ λυπηρό και είμαι απογοητευμένος από όλη αυτή την κατάσταση. Πρέπει ο κόσμος μας και όχι μόνο να ξεκινήσει να σκέφτεται διαφορετικά. Πρέπει να σταματήσουν να προβαίνουν σε ενέργειες που κοστίζουν στο σωματείο και στην ομάδα μας γενικότερα. Πρέπει να μείνουν στο πλευρό μας. Καταλαβαίνω ότι νιώθουν αδικία για πολλά ζητήματα αλλά και οι ίδιοι πρέπει να αντιληφθούν ότι με τις ενέργειες τους σκοτώνουν την ομάδα. Μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με κάποια αποτελέσματα αλλά να γνωρίζουν ότι το ίδιο ισχύει και για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να είναι πιο ήρεμοι γιατί οι ακραίες ενέργειες σκοτώνουν την Ομόνοια».

Πιστεύεις ότι ένας από τους λόγους που χάθηκε το παιγνίδι με την ΑΕΚ ήταν η απουσία του κόσμου;

«Μπορούμε να το πούμε και αυτό. Αν είχαμε τους οπαδούς στο πλευρό μας θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά ακόμα και έτσι δεν αξίζαμε να χάσουμε. Αγωνιστήκαμε πάρα πολύ καλά απέναντι στην ΑΕΚ, φτιάξαμε ευκαιρίες για τέρμα και δεν αξίζαμε να χάσουμε».

Υπάρχει ένα διαχρονικό πρόβλημα στην Ομόνοια. Οταν προκύπτει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω Εθνικής, η απόδοση της ομάδας στο επόμενο παιγνίδι δεν είναι και η καλύτερη.
«Αυτό το γνωρίζω και αυτό λέω και στους συμποδοσφαιριστές μου (γέλια). Πρέπει να βρούμε τρόπο αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου. Ιδιαίτερα τώρα μπορεί να μην είχαμε καλά αποτελέσματα τα τρία τελευταία παιγνίδια αλλά ήμασταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η διακοπή που έχουμε ήταν ότι χειρότερο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να πράξουμε κάτι διαφορετικό».
Αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Αυτό σας επηρεάζει αγωνιστικά;

«Εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει. Οταν μπαίνω στο γήπεδο για παιγνίδι ή για προπόνηση δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο να αποδώσω σωστά. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να μας προβληματίζει η κατάσταση και θα ήταν άδικο να μην το αναφέρω. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα η προσοχή μας είναι μόνο στραμμένη στο παιγνίδι. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο.
Το θετικό είναι ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα διαθέτουν πολύ καλό χαρακτήρα και έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα και τις ενέργειες που γίνονται για επίλυση του. Τώρα είναι ώρα οι φίλαθλοι να αποδείξουν ότι η Ομόνοια είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Κύπρο. Πρέπει να συνεισφέρουν για να ξεπεράσει το εμπόδιο η Ομόνοια».

Εχεις μιλήσει με τους νέους ποδοσφαιριστές γι’ αυτήν την κατάσταση;

«Σίγουρα έχω μιλήσει με τους νέους ποδοσφαιριστές. Εχουν αντιληφθεί την όλη κατάσταση και γνωρίζουν ταυτόχρονα ότι και άλλες ομάδες στην Κύπρο και στο εξωτερικό αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Θα μπορούσαμε να είχαμε αναστάτωση στην ομάδα λόγω αυτών των προβλημάτων, όμως λόγω του ότι έχουμε ποδοσφαιριστές με καλό χαρακτήρα δεν υφίσταται οποιοδήποτε πρόβλημα».

Η αλλαγή προπονητή
Η Ομόνοια έχει προβεί σε αλλαγή προπονητή. Ποια η άποψη σου;

«Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Οταν δεν έρχονται τα καλά αποτελέσματα πρέπει να αλλάξεις κάτι. Η Διοίκηση μπορεί να θεώρησε ότι η αλλαγή προπονητή θα ήταν καλύτερη για την ομάδα. Σίγουρα, είναι δύσκολο για εμάς τους ποδοσφαιριστές που αλλάξαμε προπονητή. Το ίδιο δύσκολο ήταν και για τον κ. Λάρκου ο οποίος έφτιαξε μία νέα ομάδα και μετά από δύο αγωνιστικές αποχώρησε. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό ισχύει παγκόσμια…»

Για τον Τόνι Σαβέβσκι…

«Μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλός. Μιλάει συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί ορισμένες φορές και εμείς δεν είμαστε καλά ψυχολογικά. Αν μπορείς να μιλήσεις στον προπονητή σου τότε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα».

Ο ρόλος του αρχηγού
Είσαι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας την φετινή χρονιά…

«Είναι προνόμιο να είσαι αρχηγός στην Ομόνοια και μεγάλη τιμή. Φυσικά, έχεις περισσότερες ευθύνες, όμως αυτό δεν με τρομάζει. Το να είσαι αρχηγός στην Ομόνοια είναι πολύ μεγάλο πράγμα και σημαίνει ότι είσαι σημαντικός για την ομάδα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Είχες ένα τραυματισμό που σε κράτησε αρκετό καιρό εκτός γηπέδων. Πόσο σε επηρέασε αυτό και τι να αναμένουμε από εσένα στην συνέχεια;

«Σίγουρα είναι ό,τι χειρότερο για ένα ποδοσφαιριστή να έχει τραυματισμούς. Ωστόσο θα πρέπει να ζει με αυτό γιατί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα επανήλθα υγιής και από την στιγμή που είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις αλλά και στο γήπεδο. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μας ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».

Το ευρωπαϊκό όνειρο
Η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια έφθασε κοντά στο να εισέλθει στους Ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Φέτος, όμως, αποκλείστηκε πολύ νωρίς από τον Ερυθρό Αστέρα. Ποίοι ήταν οι λόγοι;

«Αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Εχετε δει ότι τα προηγούμενα τρία χρόνια ήμασταν πολύ κοντά στο να μπούμε στους Ομίλους αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι δεν είχαμε καθόλου τύχη. Θυμάμαι ότι απέναντι στην Σάλτσμπουργκ δεν είχαμε καθόλου τύχη παρόλο που αγωνιστήκαμε πάρα πολύ καλά. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι αυτό δεν ήταν και ότι καλύτερο για το σωματείο γιατί χάθηκαν αρκετά λεφτά. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν κατάφερα να αγωνιστώ σε Ομίλους με την Ομόνοια».

Πιστεύεις ότι είναι εφικτό η Ομόνοια να τα καταφέρει κάποτε και να μπει στους Ομίλους;

«Σίγουρα είναι εφικτό. Αλλά όπως είπα χρειαζόμαστε την τύχη που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Η Ομόνοια μπορεί να μπει στους Ομίλους».

Ποια είναι η άποψη σου για το κυπριακό ποδόσφαιρο στα τρία χρόνια παρουσίας σου στο νησί;

«Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει αναπτυχθεί κατά πολύ. Αν αναλογιστούμε ότι αυτή την αγωνιστική περίοδο έξι ομάδες παλεύουν για το πρωτάθλημα τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το επίπεδο έχει ανέβει. Οι ομάδες πλέον είναι πιο ανταγωνιστικές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τα πολύ καλά αποτελέσματα. Παράλληλα, έρχονται το νησί πιο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και όλα αυτά βοηθούν στο να αναπτυχθεί το πρωτάθλημα».

Να είμαστε ενωμένοι
Ποια είναι η άποψη σου για το νέο Δ.Σ. του σωματείου και ποια για τον Μιλτιάδη Νεοφύτου;

«Είμαι σίγουρος ότι δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά για να καταφέρουν να επιλύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν και είμαστε ενήμεροι. Ως ποδοσφαιριστές είμαστε στο πλευρό τους και θεωρώ ότι μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε τόσο εμείς όσο και εκείνοι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Αν δεν είχαμε την αλληλοκατανόηση μεταξύ μας δεν θα οδηγούμαστε πουθενά.
Το χειρότερο για τον κ. Νεοφύτου ήταν ότι δεν καταφέραμε να μπούμε στους Ομίλους. Γι’ αυτόν ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα λόγω του ότι επένδυσε αρκετά λεφτά στην ομάδα για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο στην Ευρώπη. Φυσικά έκανε καλή δουλειά δεδομένου ότι κατέκτησε τρεις τίτλους όταν ήταν Πρόεδρος. Αλλά το χειρότερο ήταν ότι δεν καταφέραμε να μπούμε στους Ομίλους».

Ενα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της Ομόνοιας;

«Γνωρίζω ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Πιστεύω, όμως, ότι με την αγωνιστική εικόνα που έχει η ομάδα είναι ευχαριστημένοι. Πρέπει να αντιληφθούν ότι έχουμε πολύ καλούς χαρακτήρες στην ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εχουμε την ποιότητα στην ομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε».