Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνος στόχος το τρίποντο

Μόνος στόχος το τρίποντο

img_5014


Στην ακίδα πλέον η Κυρία. Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση ξεκίνησε με εμπόδια, αλλά ταυτόχρονα και αισιοδοξία. Τα εμπόδια ασφαλώς αφορούν τις πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων. Αρκετοί από τους απόντες μάλιστα, θεωρούμε δεδομένο πως θα είναι στην εντεκάδα της Κυριακής. Από την άλλη η αισιοδοξία πηγάζει από την άμεση βελτίωση της εικόνας στα τελευταία παιχνίδια.

Ας μην γελιόμαστε πάντως. Όλοι χαρήκαμε που η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά μόνος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί στο Παπαδόπουλος κι ας μην παίξουμε το ίδιο σπουδαία μπάλα! Λέμε συχνά όλοι μας, με πρώτον τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑ, πως έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Συμφωνούμε απόλυτα! το ποδόσφαιρο που παίξαμε κόντρα στο Αποέλ, δεν το έπαιξε φέτος κανείς άλλος! Τι να την κάνεις την καλή μπάλα όμως όταν είσαι στο -7; Το πρώτο που μας νοιάζει την Κυριακή είναι το αποτέλεσμα!

Το έχουμε το παιχνίδι. Και καλύτεροι είμαστε και στην έδρα μας παίζουμε, μιας και η Ανόρθωση έχει ξεχάσει την τελευταία φορά που μας έκανε ζημιά στο Παπαδόπουλος! Η ουσία είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει στο γήπεδο με καθαρό μυαλό, να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και να επιστρέψει στη Λευκωσία με το τρίποντο! Ένα τρίποντο που θα στείλει μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες! Την Κυριακή ξεκινάει η αντεπίθεση!