Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο νίκη!

Μόνο νίκη!

img_5014


Καλή μπαλίτσα είδαμε, ευκαιρίες είδαμε, ποδόσφαιρο κατοχής είδαμε. Επειδή όμως το -10 είναι μια πραγματικότητα πολύ σκληρή, δεν θα μας πείραζε καθόλου να μην τα δούμε σήμερα, αλλά να έρθουν οι τρεις βαθμοί! Προτεραιότητα πρέπει να είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ τα αποτελέσματα.

Για να ελπίζουν οι πράσινοι πως κάποια στιγμή θα βρεθούν και πάλι σε θέση βολής, χρειάζονται συνεχόμενες νίκες. Τα επόμενα παιχνίδια θεωρητικά προσφέρονται, παρόλο που με τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ και τα ντέρμπι προσφέρονταν για νίκες, αυτές όμως δεν ήρθαν ποτέ. Ο προπονητής της ομάδας πάντως, φρόντισε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, χαρακτηρίζοντας τα παιχνίδια με μικρότερες ομάδες “πιο δύσκολα, αφού ο αντίπαλος ταμπουρώνεται πίσω”.

Η ουσία πάντως για μας, είναι πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Όχι μόνο από την απόδοση μας, (όπως μας έχουν διδάξει τα περασμένα 5 παιχνίδια) αλλά και από την ικανότητα της ομάδας μας να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό. Οι πράσινοι μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πολύ πιο εύκολη, αν σκοράρουν σήμερα πρώτοι. Αν αυτό γίνει, μην εκπλαγείτε να δούμε και ξέσπασμα. Εμάς πάντως, μας αρκεί νίκη και με 1-0, αφού εδώ που ήρθαν τα πράγματα ο στόχος κάθε εβδομάδα είναι αδιαπραγμάτευτος: μόνο νίκη, όπως και αν έρθει αυτή.