Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ναι, είμαστε η καλύτερη ομάδα

Ναι, είμαστε η καλύτερη ομάδα

sak_7588


Λίγο οι Σκαπουλλοπαναγήδες, λίγο η ατυχία και λίγο τα ατομικά λάθη, έχουν αφήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ νωρίς 7 πόντους πίσω από την κορυφή. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι πράσινοι θα μπορούσαν να είχαν 12 βαθμούς, η ουσία όμως είναι πως έχουν μόνο 5. Κι όμως, αυτό δεν είναι ικανό να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην ΑΕΚ, η γενική εικόνα κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς και η έλευση του Σαβέφσκι στον πάγκο, έχουν δώσει ελπίδα. Άπαντες πιστεύουν στην ανατροπή, άπαντες θεωρούν πως είναι πολύ γρήγορα για να ξεγράφουν κάποιοι την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει όμως να γίνει το πρώτο βήμα και δεν είναι άλλο από τη νίκη κόντρα στον αιώνιο τη Κυριακή.

Έχει δει κανείς το Αποέλ και να τρομάξει; Δε νομίζουμε. Έχει δει κανείς τα παιχνίδια των δυο ομάδων και να πει πως η διαφορά των 7 βαθμών είναι αντιπροσωπευτική; Όλοι πιστεύουν πως είναι πλασματική. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν δουλειά να την ψαλιδίσουμε. Η πίστη υπάρχει, η ποιότητα υπάρχει, ώρα να έρθουν και τα αποτελέσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί, πρέπει να το δείξει.