Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να ντυθεί το ΓΣΠ στα πράσινα!

Να ντυθεί το ΓΣΠ στα πράσινα!

0img_4379


Δεν είναι ότι χρειαζόμασταν έξτρα κίνητρο. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δείχνει τεράστια διάθεση να βρεθεί αύριο στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Δείχνει διάθεση να μπει μπροστάρης στην ανάκαμψη της, πιστεύει πως μπορεί να την βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Τα χθεσινά τεκταινόμενα όμως, μας θύμισαν ακριβώς κόντρα σε ποιους παίζουμε. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό, δεν θα διστάσουν να κάνουν ότι χρειαστεί προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα τους πάρουν βρόμικα, ή ολοκάθαρα με…Άσπρο Κλίαρ. Και θα το κάνουν, αν δεν είμαστε εκεί να προστατέψουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα το κάνουν αν ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ δεν φωνάξει παρόν.

Ασφαλώς δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να κάνουμε αντίποινα μες το γήπεδο στα όσα έκαναν χθες. Άλλωστε είναι γνωστό πως οι παρατηρητές περιμένουν στη γωνιά. Κώφωση και τύφλωση θα πάθουν μόνο όσον αφορά τα γεγονότα στη Νότια, για μας ίσως να φέρουν και μεγεθυντικούς φακούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να τους πάρει μες το γήπεδο, αρκεί να την παίξουν 50-50. Για να την παίξουν όμως στα ίσα, πρέπει να μας νιώσουν καλά, πρέπει να νιώσουν τη φωνή μας, πρέπει να νιώσουν την ανάσα μας στο σβέρκο τους. Πρέπει να νιώσουν πως ο ΛΑΟΣ σε Βόρεια, Δυτική και Ανατολική είναι εκεί, άγρυπνος φρουρός της αγαπούλας. Να γίνει το ΓΣΠ καταπράσινο λοιπόν…