Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ: “Η συνάντηση αυτή θα έπρεπε να γίνει σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο”

ΟΜΟΝΟΙΑ: “Η συνάντηση αυτή θα έπρεπε να γίνει σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο”

img_6035


Η διοίκηση της ομάδας μας, επιθυμεί να ενημερώσει τον κόσμο πως έκανε αποδεκτές τις εξηγήσεις του πρόεδρου της Ανόρθωσης, κ. Σάββα Κάκου, αναφορικά με  την συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Λεόντιο Τράττο. Το Δ.Σ των πρασίνων καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας την Κυριακή ώστε να φύγει από το “Παπαδόπουλος” με τη νίκη.

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον ορισμό του διαιτητή κ. Λεόντιου Τράττου, στον αγώνα Ανόρθωση – Ομόνοια, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου θα ήθελε επιγραμματικά να αναφέρει τα ακόλουθα:

1. Από τη στιγμή που γίναμε γνώστες της συνάντησης του προέδρου της Ανόρθωσης, με τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών, στο οίκημα του συνδέσμου, ο προεδρεύον του διοικητικού συμβουλίου κ. Στέλιος Μυλωνάς, επικοινώνησε με τον κ. Σάββα Κάκο.

2. Οι εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Κάκος στον κ. Μυλωνά και που αναφέρονται σε γενικές γραμμές στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η Ανόρθωση, έγιναν αποδεκτές. Αντιλαμβάνονται όμως οι φίλοι της Ανόρθωσης πως η συνάντηση αυτή θα έπρεπε να γίνει σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο και όχι λίγες μέρες πριν το ντέρμπι.

3. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής σε αθλητοπρεπή πλαίσια, γι’ αυτό και έχουμε αποδεχτεί την πρόσκληση σε γεύμα του προέδρου της Ανόρθωσης. Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο και η Ομόνοια έχει δώσει αγώνες ώστε τα πρωταθλήματα να διεξάγονται επί ίσης όροις, με διαιτησίες 50-50.

4. Ευχόμαστε στον κ. Λεόντιο Τράττο, στους βοηθούς διαιτητές και τον τέταρτο διαιτητή, να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και η διαιτησία τους να περάσει απαρατήρητη.

5. Καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει με θέρμη την ομάδα μας, στο αγώνα της Κυριακής, να αποφύγει τις όποιες αντιαθλητικές ενέργειες και να της δώσει την ώθηση που χρειάζεται ώστε να φύγουμε νικητές από το «Αντώνης Παπαδόπουλος»