Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο δρόμος που χαράσσει ο Τόνι

Ο δρόμος που χαράσσει ο Τόνι

kola-aek_0


Δεν ήθελε να αλλάξει κανέναν από το τεχνικό τημ ο Τόνι Σαβέφσκι. Μόνο μια προσθήκη ζήτησε και αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Η πρόσληψη του Χριστόφορου (Μπλένταρ όπως τον μάθαμε οι παλαιότεροι) Κόλα, μόνο τυχαία δεν είναι, αφού δείχνει τον δρόμο που έχει σκοπό να χαράξει ο Σαβέφσκι.

Ο Κόλα -όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω της ανακοίνωσης της- θα έχει ρόλο σκάουτερ και ανιχνευτή ταλέντων. Θα είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος ο οποίος θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση να προτείνει παίκτες στον προπονητή σε όποια θέση χρειάζεται, στα οικονομικά πλαίσια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος για να βρει παίκτες φθηνούς, σε νεαρή ηλικία, αλλά με προοπτική να φορέσουν μια μέρα τη τιμημένη φανέλλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Εδώ που έχουν φτάσει τα οικονομικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ακόμα και φέτος, με τα τόσα προβλήματα, η ομάδα μας προχώρησε σε 11 μεταγραφές! Το μπάτζετ ξεπερνά τα έσοδα, το χρέος αν δεν βρεθούν άλλοι πόροι θα μεγαλώσει. Αυτό προφανώς δεν μπορεί να συνεχιστεί και ο Τόνι το ξέρει. Το ξέρει και από την πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στην ομάδα λαμβάνει μέτρα για να το καταπολεμήσει. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει η ΟΜΟΝΟΙΑ από την οικονομική κρίση, είναι να κάνει στροφή στις ακαδημίες και σε φτηνές, αλλά μελετημένες λύσεις. Όχι 10 και 11 μεταγραφές κάθε καλοκαίρι..