Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της!

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της!

toni-efraim


Καλύτερη μέρα με τη μέρα αναμένεται να γίνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι ενθουσίασαν στο τελευταίο παιχνίδι τους, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως πρόκειται για μια ομάδα που έκανε το καλοκαίρι 11 μεταγραφές. Έτσι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της και μπορούμε να αισιοδοξούμε για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Ο Τόνι Σαβέφσκι ήρθε στην Κύπρο διαβασμένος και ήξερε σχεδόν τα πάντα τόσο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και για τους αντιπάλους της. Χαρακτηριστική απόδειξη του πιο πάνω, το γεγονός πως όντας 10 μόλις μέρες στην ομάδα, ο Σαβέφσκι με το που τραυματίστηκε ο Λεάντρο ήξερε πως ο (θεωρητικά αριστερός μπακ) Μαργκάσα, ήταν ο άνθρωπος που θα τον ξελάσπωνε στα χαφ. Κι όμως άλλο είναι να γνωρίζεις τους παίκτες αγωνιστικά και θεωρητικά, άλλο προσωπικά και βλέποντας τους επί καθημερινής βάσεως. Ο Σαβέφσκι εκμεταλλεύεται κάθε δευτερόλεπτο που του δίνεται για να μάθει καλύτερα τι μπορεί να του δώσει ο κάθε παίκτης και πώς πρέπει να τον αξιοποιήσει.

Ήδη οι περισσότεροι νέοι παίκτες μπήκαν για τα καλά στο πετσί της ομάδας (και δικαιώνουν σε μεγάλο βαθμό το Λάρκου που επέμεινε σε αυτούς), τα επίπεδα ομοιογένειας όμως μπορούν να ανέβουν ακόμα περισσότερο. Η ποιότητα είναι εκεί, το ίδιο και η διάθεση. Τώρα μένει η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και θα έρθει και η βελτίωση.