Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περιμένει περισσότερα από αρκετούς

Περιμένει περισσότερα από αρκετούς

sak_0403


Κόντρα στο Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ένα όμως παιχνίδι και μόνο δεν είναι αρκετό προφανώς και για να έχει μια ομάδα διάρκεια, χρειάζεται και βάθος. Αρκετοί είναι οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν ακόμα προσφέρει εκείνα που μπορούν. Ο Τόνι Σαβέφσκι αναμένεται να δουλέψει στο ανέβασμα των παικτών αυτών, για να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα καλύτερη.

Οι τραυματίες: Αντράντε, Ζοάο Άλβες, Γιώργος Εφραίμ, Μπρούνο Αγκουϊάρ

Ο πρώτος έχει πάρει εώς τώρα ελάχιστα λεπτά, ο δεύτερος καθόλου. Ήρθαν να επιτελέσουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, μέχρι τώρα όμως αυτό δεν έγινε. Ο μεν Αντράντε έσχισε δυο φορές σοβαρά το πόδι του (σε διαφορετικά σημεία), με αποτέλεσμα να μην βρει ρυθμό, ο δε Ζοάο έχασε κάποια κιλά απότομα κατόπιν υποδείξεων του τεχνικού τημ, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο οργανισμός του. Και οι δυο αναμένεται να είναι έτοιμοι κόντρα στην Ανόρθωση και ίσως ήρθε η ώρα να μπουν στο πετσί της ομάδας.

Οι περιπτώσεις του Εφραίμ και του Αγκουϊάρ είναι διαφορετικές. Ο Γιώργος ξεκίνησε τη χρονιά τραυματίας, άργησε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, όμως τώρα είναι εντάξει και θέλει απλά παιχνίδια για να φτάσει στο 100%. Ο Μπρούνο έπαιξε αλλαγή με την ΑΕΛ και βασικός κόντρα στο Αποέλ και έδειξε σε ανοδική πορεία. Το ζήτημα για αυτούς είναι να παραμείνουν υγιείς.

Αυτός που μπήκε καθυστερημένα: Αντρέ Σκέμπρι

Ήρθε τελευταίος στην ομάδα, αρκετά καθυστερημένα και αφού προηγήθηκαν δυο σίριαλ με τους αριστερούς χαφ. Δείχνει πως προσαρμόζεται και ότι θα προσφέρει. Όσο παίρνει λεπτά θα ανεβαίνει, το θέμα είναι πως εώς τώρα, δικαιολογημένα ασφαλώς, δεν έχει δώσει αυτά που μπόρει.

Οι ντεφορμέ: Ντανιέλσον, Αντρέ Άλβες

Ο πρώτος κουβαλάει μεγάλη καριέρα με ηγετικές παραστάσεις από τη Πορτογαλία. Ο δεύτερος έκανε τα δίκτυα να κλάψουν στην Ουγγαρία, ενώ πρόλαβε να μας δείξει ένα δείγμα της αξίας του πέρσι (σκόραρε και στον τελικό). Προς το παρών μοιάζουν έξω από τα νερά τους. Ο Ντανιέλσον έκανε κάποια λάθη και στη συνέχεια παραγκωνίστηκε, ενώ ο Αντρέ έκανε κάποια άσχημα τελειώματα που φαίνεται πως τον επηρέασαν. Έχουν πολλά να προσφέρουν, δεν είναι αυτή η πραγματική τους αξία και το θέμα μοιάζει προς το παρόν περισσότερο ψυχολογικό.

Και ο…guest star Μάρκο Σοάρες

Κόντρα στο Αποέλ, ήταν απλά από άλλο πλανήτη αφού τα έκανε όλα. Αν ο Μάρκο καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε τέτοιο επίπεδο, το κέντρο μας θα είναι κάθε εβδομάδα δυνατό.