Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαβέφσκι: “Σε ότι συμβαίνει στη ζωή, φταις εσύ ο ίδιος”

Σαβέφσκι: “Σε ότι συμβαίνει στη ζωή, φταις εσύ ο ίδιος”

 


ns019612

Ευχαριστημένος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με το Αποέλ ο Τόνι Σαβέφκσι για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του. Ο Σκοπιανός τεχνικός, είπε πως δεν υπήρχε καθαρή σκέψη για να τελειώσουμε το ματς.

Έγινε ένα πολύ καλό παιγνίδι με έντονο ρυθμό. Είχαμε την ατυχία να διακοπεί ο ρυθμός με την αλλαγή του Λέο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την καλή προσπάθεια που έκαναν οι παίχτες και τη θέληση τους για τη νίκη. Για το 0-0 μπορώ να πω ότι φταίμε και μόνοι μας. Σε ότι συμβαίνει στη ζωή, φταις εσύ ο ίδιος. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν είχαμε καθαρή σκέψη εκεί που έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις που είχαμε αρκετές. Ελπίζω να κρατήσουμε το επίπεδο, της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας που δείξαμε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραδέχθηκε ότι το τριφύλλι ήταν καλύτερο και θα μπορούσε να σκοράρει προς το τέλος του αγώνα.

Εξαιρετικός ρυθμός μέχρι το τέλος. Πολύ ψηλός ο ρυθμός του παιγνιδιού με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με την ΟΜΟΝΟΙΑ λίγο να έχει κατοχή. Όμως είχαμε 3-4 προϋποθέσεις για γκολ. Σίγουρα το τελευταίο διάστημα του παιγνιδιού ανήκει πλήρως στην ΟΜΟΝΟΙΑ που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις της. Σπάνια σε παιγνίδια βλέπουμε τέτοιο ρυθμό. Εμάς μας προβληματίζει η παρουσία στο τελευταίο διάστημα του παιγνιδιού όπου η αγωνιστική αδράνεια μπορούσε να στοίχιζε.