Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στα πράσινα το “Αμμόχωστος”

Στα πράσινα το “Αμμόχωστος”

ammoxwstos


Με στόχο ένα κατάμεστο “Αμμόχωστος” ξεκινάει αύριο Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την Δόξα στη Λάρνακα. Η ομάδα μας εξασφάλισε 3,400 εισιτήρια και το στάδιο της Νέας Σαλαμίνας αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα, με τον κόσμο της ομάδας μας να έχει στη διάθεση του την κεντρική κερκίδα αλλά και το πέταλο. Οι τιμές έχουν οριστεί στα 17 ευρώ (κανονικό) και 10 ευρώ (μαθητικό). Τα παιδιά κάτω των 12 θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν.

Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Αρχίζει αύριο η προπώληση των εισιτήριων για τον αγώνα με την Δόξα στο στάδιο «Αμμόχωστος», το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου (18:00).

Μετά την αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε όπως στην ομάδα μας παραχωρηθεί ολόκληρο το στάδιο, δηλαδή συνολικά 3400 εισιτήρια. Τα εισιτήρια της Κεντρικής κερκίδα αναγράφουν τον αριθμό εισόδου 2, τα εισιτήρια της Δυτικής που γειτνιάζει με το πέταλο αναγράφουν τον αριθμό εισόδου 3 και τα εισιτήρια του πετάλου αναγράφουν τον αριθμό εισόδου 4.

Για να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την είσοδο του κόσμου μας στο γήπεδο, τον καλούμε όπως χρησιμοποιεί την είσοδο που αναγράφεται στο εισιτήριο του.

Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας
Μέχρι και την Πέμπτη θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου από τους κατόχους διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας τους. Ακολούθως, εάν απομείνουν εισιτήρια, τότε αυτά θα τεθούν την Παρασκευή στην διάθεση του υπόλοιπου κόσμου της ομάδας μας. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διεξάγεται μέχρι και την Παρασκευή. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, νοουμένου ότι αυτά δεν θα εξαντληθούν από την προπώληση των προηγούμενων ημερών.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την Δόξα ως ακολούθως:
17 ευρώ κανονικό
10 ευρώ μαθητικό
Με βάση τις αναλογίες της Κ.Ο.Π., το 10% των εισιτηρίων είναι παιδικά και θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Τα σημεία και τα ωράρια προπώλησης εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα

1.    Green Boutique – Λευκωσία (Τετάρτη 09:00-14:00, Πέμπτη – Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-19:00, Σάββατο 09:00-12:00)

2.    Internet Cafe Arena – Αγία Νάπα (Τετάρτη με Παρασκευή από τις 10:00-22:00)

3.    Οίκημα Πρόοδος – Λεμεσός (Τετάρτη με Παρασκευή από τις 17:00-20:00)

4.    Συ. Φι Λάρνακας (Τετάρτη με Παρασκευή από τις 17:00-20:00)

5.    Fan Club Gate 9 (Τετάρτη με Παρασκευή από τις 12:00-20:00)