Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”

“Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”

sak_7883


Κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ενώ το πρωτάθλημα ήταν ακόμα στα ξεκινήματα του ο Τόνι Σαβέφσκι είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως  “στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εννοούσε προφανώς πως υπάρχει πολλής δρόμος, πολλή δουλειά και ότι πανηγυρίζει μόνο εκείνος που στο τέλος είναι πρωταθλητής, όχι αυτός που κάποια στιγμή ήταν πρώτος.

Με αυτό στο μυαλό, θεωρούμε πως ο κόουτς δεν πρόκειται να παρασυρθεί από την βαθμολογία. Δεν πρόκειται δηλαδή να παίξει φουλ επιθετικά από το πρώτο δευτερόλεπτο, ούτε θα φορτώσει τους ποδοσφαιριστές του με την πίεση του -7. Δόξα το Θεό ο Τόνι είναι έμπειρος και σαν προπονητής και σαν παίκτης από μεγάλα ντέρμπι και γνωρίζει πως όλα είναι πιθανά. Δεν χρειάζεται ούτε εξτρεμισμούς, ούτε εντεκάδα καμικάζι. Χρειάζεται πάθος, τσαμπουκάς, πίστη στην τακτική, χρειάζεται να μπούμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αναμένουμε λοιπόν την Κυριακή μια ΟΜΟΝΟΙΑ ισορροπημένη, μεστή, σοβαρή. Αν χρειαστεί ρίσκο, ο Τόνι θα το πάρει, αν το παιχνίδι εξελιχθεί ευνοϊκά για μας, ο Τόνι θα πράξει ανάλογα. Η ουσία είναι πως υπάρχει πίστη, υπάρχει αυτοπεποίθηση, πράγματα που μας είχαν λείψει για καιρό.