Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνέχεια στα πρωταθλήματα των παίδων

Συνέχεια στα πρωταθλήματα των παίδων

img_0184


Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Νέων, με τις τρεις ομάδες της Ομόνοιας να ετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Το δελτίο για τους μικρούς:

– Δύο παιχνίδια για τους U17
Πρώτη μπαίνει στη «μάχη» η ομάδα των U17, η οποία την Τετάρτη (10/10) θα αναμετρηθεί με την Ελπίδα Αστρομερίτη, στο γήπεδο του ΑΟΛ Λακατάμιας, στις 15:30. Οι «πράσινοι» του Βαλεντίν Στεφάν μετρούν μέχρι στιγμής δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία παιχνίδια και έχουν σαν στόχο το διπλό. Τρεις μέρες αργότερα, η ομάδα των U17 θα δώσει άλλο ένα αγώνα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Άδωνη Ιδαλίου, στο Βοηθητικό Γήπεδο του Μακαρείο, στις 11:00.

– Το Σάββατο οι δύο ομάδες των U13
Δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ομάδα των U13 (1) της Ομόνοιας το ερχόμενο Σάββατο (09:00), καθώς στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ανόρθωση, σαν φιλοξενούμενος. Οι «πράσινοι» μετρούν ήδη τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην αλάνθαστη πορεία τους.

Η ομάδα των U13 (2) θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, κάτι που ευελπιστεί ότι θα πετύχει το Σάββατο (09:00) κόντρα στο Διγενή Μόρφου, στο γήπεδο του «ΑΣΠΙΣ» Γερίου. Το «τριφύλλι» σε τέσσερις αγώνες μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

– Εκτός έδρας οι U15
Άλλη μία δοκιμασία περιμένει την ομάδα των U15 της Ομόνοιας, καθώς θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της «ΠΑΕΕΚ» τον Ηρακλή Γερολάκκου, την ερχόμενη Κυριακή (09:00). Οι «πράσινοι» έχουν σαν στόχο να φτάσουν στην πέμπτη τους νίκη σε εφτά παιχνίδια, ενώ άλλες δύο φορές εξήλθαν εκτός έδρας ισόπαλοι χωρίς τέρματα (ΠΑΕΕΚ και ΑΠΟΕΛ).