Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πλάνα του Τόνι

Τα πλάνα του Τόνι

sak_7887


Αλλαγμένη αναμένουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάποιο βαθμό απόψε, ίσως όμως όχι στο βαθμό που θα περιμέναμε αμέσως μετά το ματς με την Ανόρθωση. Οι πιθανότητες να διαφοροποιήσει ο Σαβέφσκι τη τακτική του είναι ελάχιστες και γιατί να το πράξει άλλωστε, από τη στιγμή που οι πράσινοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια.

Άμυνα

Στο τέρμα ο Οχάντ Λεβίτα. Μπροστά του κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Παβίτσεβιτς και Αντράντε, αν και θέση διεκδικεί και ο Αλαμπί. Δεξί μπακ ο Σπούγκιν και αριστερά ο Σκαραμοτσίνο, αφού ο Μαργκάσα είναι τραυματίας.

Μεσαία Γραμμή

Δύο τα σενάρια. Αν ο κόουτς θέλει να κρατήσει ίδια και απαράλλακτη την τακτική του, ο Λεάντρο θα αντικαταστήσει απλά τον Αγκουϊάρ στα χαφ και θα πλαισιώσει τους Ασσίς και Σοάρες. Αν ο Σαβέφσκι θελήσει να την κάνει πιο επιθετική, αντί του Μπρούνο θα ξεκινήσει ο Σκέμπρι σε ρόλο περισσότερο περιφερειακού κυνηγού παρά επιτελικού χαφ. Στα άκρα θα είναι οι Χριστοφή και Εφραίμ.

Επίθεση

Φρέντι και Άλβες έχουν πιθανότητες 50-50 να ξεκινήσουν. Κάτι μας λέει όμως πως ο Αντρέ θα είναι βασικός και θα έχει την ευκαιρία του να δείξει ότι συνέρχεται.