Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το Σάββατο στην Green Boutique (11:00-14:00), Σαβέφσκι και παίκτες!

Το Σάββατο στην Green Boutique (11:00-14:00), Σαβέφσκι και παίκτες!

 


xaris-k

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Τόνι Σαβέφσκι και τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από κοντά, θα έχουν οι φίλοι της ομάδας. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Αντρέας Δημητρίου μιλώντας στο ράδιο του Sports1, Σαβέφσκι και παίκτες θα βρεθούν σε μίνι εκδήλωση στην Green Boutique το Σάββατο.

Η εκδήλωση δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους της ομάδας να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους και να πάρουν αυτόγραφα, ενώ είναι και μια καλή ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα εντυπωσιακά προϊόντα, της ανανεωμένης Green Boutique. Την ημέρα εκείνη μάλιστα θα υπάρχει και έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μεταξύ 11 και 2.

Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό.

Η ανακοίνωση για το event:

Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, από τις 11:00 μέχρι και τις 14:00, θα περάσουν από την Green Boutique, στην λεωφόρο Αθαλάσσης στη Λευκωσία, ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέβσκι και οι ποδοσφαιριστές, Νούνο Ασίς, Σάβο Παβίτσεβιτς, Οχάντ Λεβίτα, Μπρούνο Αγκουιάρ, Χάρης Κυριάκου και Μάκης Γιαννίκογλου.
Οι φίλοι της ομάδας μας που θα βρεθούν στην Green Boutique θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα, από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας.
Επίσης, θα μπορέσουν να επωφεληθούν της μεγάλης προσφοράς που θα ισχύει από τις 11:00 μέχρι και τις 14:00 εκείνης της μέρας, δηλαδή έκπτωση 20% στις αγορές όλων των προϊόντων της Green Boutique.