Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Μπράβο στο Λέο, άλλαξε το παιχνίδι μας”

Τόνι: “Μπράβο στο Λέο, άλλαξε το παιχνίδι μας”

ns014231


Δημόσια συγχαρητήρια στον Λεάντρο Αλμέιδα έδωσε ο Τόνι Σαβέφκσι, στην διάσκεψη που ακολούθησε. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Πρώτος μίλησε ο Τον Κάανεν:

Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να είμαι ρεαλιστής, παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε τους Χριστοφή, Εφραίμ και Ασσίς και νομίζω τα καταφέραμε, και δυσκολέψαμε τον αντίπαλο. Μας πίεσαν πολύ και χάσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Στην συνέχεια ο κος Σαβέφκσι:

Θα συμφωνήσω, μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Στο α’ ημίχρονο, ή το Παραλίμνι ήταν τόσο καλό ή εμείς ήμασταν τόσο κακοί. Αυτό πρέπει να το ψάξουμε και να το βρούμε, γιατί είχαμε πολύ καλή απόδοση και στα ματς με Αποέλ και Ανόρθωση που μας έλειπε το γκολ. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την πίστη για τη νίκη. Δεν είχαμε το πάθος, όπως είχαμε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Λέο που με την είσοδο του άλλαξε το παιχνίδι και μας έβαλε προσωπικότητα σε αυτό. Από κείνη τη στιγμή παίξαμε καλύτερα, πιο οργανωμένα, πιο ουσιαστικά και πιστεύω πως η νίκη μας είναι δίκαιη. Όπως είπε και ο κος Κάανεν, ασκήσαμε μεγάλη πίεση και ανεξάρτητα πως ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, πιστεύω τη νίκη θα την παίρναμε. Ευτυχώς σήμερα είχαμε το γκολ.