Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Grande Marco Soares!

Grande Marco Soares!

ns019846


Πολλοί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα είχαν εξαιρετική εμφάνιση. Εφραίμ και Χριστοφή ήταν συνεχής απειλή, ο Σπούγκιν τσάκισε όποιον προσπάθησε να επιτεθεί από δεξιά, ο Ρενάτο ανταποκρίθηκε στα χαφ σε πολύ υψηλό βαθμό, ο Σάβο έσβησε τους επιθετικούς. Αυτός που ήταν ομως ο κορυφαίος, ήταν ο παίκτης που αμφισβητήθηκε φέτος περισσότερο από κάθε άλλον. Ο Μάρκος Σοάρες ήταν συγκλονιστικός. Απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

Και κόντρα στην ΑΕΛ έδειξε πως ανεβαίνει. Σήμερα όμως έκανε μακράν την καλύτερη του εμφάνιση από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο νησί μας και σίγουρα ο Σαβέφσκι θα έυχεται το Πράσινο Ακροτήρι να χάσει από το Καμερούν για να μην τον στερηθεί ελέω Κόπα Άφρικά. Το φοβερό μάλιστα είναι πως ο Σοάρες σήμερα δεν έμεινε μόνο στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Έβγαλε και κάποιες εξαιρετικές μπαλιές, δημιούργησε κινδύνους, κράτησε μπάλα όταν χρειάστηκε. Όχι ότι υστέρησε πάντως αμυντικά. Ήταν στιγμές που έμοιαζε με βράχο.

Το σημαντικό είναι ο Σοάρες να συνεχίσει σε αυτού του επιπέδου εμφανίσεις. Δείχνει πως έχει πάντως την προσωπικότητα να το πράξει και να εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο στα χαφ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν ήταν άλλωστε τυχαία αρχηγός στην πρώην του ομάδα. Μας υπενθύμισε πάντως πως ίσως κάποιες φορές να είμαστε κι εμείς πιο υπομονετικοί με τους νέους παίκτες.