Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει πολλά να δώσει ο Σκέμπρι

Έχει πολλά να δώσει ο Σκέμπρι

gmi_5656


Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έστειλε με την απόδοση του ο Αντρέ Σκέμπρι, στο μισάωρο που αγωνίστηκε. Ο Μαλτέζος δεν έδωσε φυσικά το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά έδειξε πως έχει στοιχεία τα οποία οι άλλοι επιθετικοί μας δεν διαθέτουν και μπορεί να δώσει ευελιξία στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα.

Συνεχώς κινητικός, έδινε επιλογές στους συμπαίκτες του, άνοιγε διαδρόμους και γενικά ήταν πονοκέφαλος για τους κεντρικούς αμυντικούς του Αποέλ, που αναγκάζονταν να φύγουν μακριά από τη περιοχή για να τον μαρκάρουν. Εκείνο που έκανε εντύπωση όμως, ήταν το πόσο άνετος ήταν όταν έπαιζε με πλάτη στο αντίπαλο τέρμα. Παρότι βραχύσωμος, ξέρει να χρησιμοποιεί το κορμί του για να καλύψει μπάλα και να την σπάσει δεξιά ή αριστερά. Κράτησε πολύ όμορφα μπάλα, έδειξε πως έχει πολλά να δώσει.

Μιας και μιλάμε για Αντρέ και επιθετικούς πάντως, πρέπει να κάνουμε και την κριτική μας. Ο Αντρέ Άλβες δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα και πρέπει να γίνει όταν είναι δυνατόν για να συνέλθει. Δεν είναι αυτός ο πραγματικός Άλβες, είμαστε βέβαιοι πως μπορεί για πολλά περισσότερα, άλλωστε το έχει δείξει στην πλούσια καριέρα του. Ο Τόνι Σαβέφσκι είναι ειδικός στα θέματα ψυχολογίας και πρέπει να βρει τους τρόπους να ανεβάσει τον παίκτη του. Ένας καλός Αντρέ Άλβες με αυτοπεποίθηση, μπορεί να δώσει το εύκολο γκολ που μας έλειψε χθες.